Bu BMW M4 Off-Road Karavan Gerçeğe Dönüşür mü?

Ototeknikveri     26 Kasım 2020 10:04

Yeni BMW M4'ün tartışmalı görünümü bazılarını hayal kırıklığına uğrattı ancak bu çizimler, gözlerinizi devasa böbrek şekilli ön panjurlardan uzaklaştırmanın mümkün olduğunu kanıtlıyor.

Bu BMW M4 Off-Road Karavan Gerçeğe Dönüşür mü?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu çılgın yaratım, sanatçı Brad Builds'in çizimlerinden geliyor ve M4'ü bir kişi için yeterli uyku alanı sunan, her yere gidebileceğiniz bir karavan olarak tasvir ediyor.

Önden bakıldığında, çamurluk kemerlerinden dışarı taşan çılgın arazi lastiklerini ve siyah tekerlekleri fark etmemek imkansız. Bu lastikler şüphesiz arabanın şehir caddelerinde sürülebilirliğini etkileyecek, ancak zorlu arazileri geçmek için mükemmel hale getirecek. Bu yeni tekerlekleri ve lastikleri tamamlayansa, sürüş yüksekliğini artırmak için kaldırılmış bir süspansiyon sistemi.

Ardından yapının etkileyici konaklama bölümü geliyor. Bu kısım M4'ün arka yarısına oturuyor ve aracın tavanının bir kısmının kesilmesini, arka camın tamamen kaldırılmasını ve bagaj kapağı ile bagaj kapısının kesilmesini gerektiriyor. Son derece tuhaf görünüyor ama neyse ki, gün ışığını asla görmeyecek bir tasarım konseptinden başka bir şey değil.

Bununla birlikte, yıllardır birçok çılgın özel yapım arazi aracına rastladık ve M4 gibi bir aracı rahatça yaşayabileceğiniz bir şeye dönüştürmek için yeterli paraya sahip birinin önüne elbette geçemeyiz.

Son Güncelleme : 26 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo