2021 VW Arteon Plug-In Hybrid Çıktı

Ototeknikveri     29 Kasım 2020 07:54

2021 VW Arteon ve Arteon Shooting Brake artık eHybrid güç aktarma organlarıyla birlikte sunuluyor ve günlük işe gidip gelme mesafesinde sıfır emisyonlu sürüş sunuyor.

2021 VW Arteon Plug-In Hybrid Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni plug-in hibrit VW Arteon, 1.4 litrelik bir TSI motor ve bir elektrikli motordan güç alıyor ve toplam 215 HP (218 PS) güç çıkışı, 400 Nm tork üretiyor. Tam elektrikli sürüş menzili Arteon için 59 km ve Arteon Shooting Brake için 57 km olarak açıklandı. Otomobil 7.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor, azami hız ise 222 km/s.

Almanya'da, tüm günlük otomobil yolculuklarının yüzde 95'inin 50 km'den daha kısa olduğunu söyleyen bir araştırmaya atıfta bulunan VW, yeni plug-in hibrit Arteon'un elektrikli sürüş mesafesinin buna yeteceğini belirtiyor.

Yeni Arteon ve Arteon Shooting Brake'in elektrikli sürüş modu 130 km / saate varan hızlarda kullanılabiliyor. Ayrıca VW, yola tamamen şarj edilmiş bir batarya ve dolu bir yakıt deposu ile başlaması koşuluyla, elektrikli Arteon'un hibrit sürüş menzilinin 900 km'den daha fazlasına ulaşabileceğini iddia ediyor.

Yeni VW Arteon eHybrid, Elegance ve R-Line olmak üzere iki donanım seviyesinde sunulacak. Her iki versiyon da kendi 18 inç alaşım jantları, Işık Yardımlı (Light Assist) LED farlar, LED arka lambalarda dinamik dönüş sinyalleri ve ayrı ön rüzgarlıklar ile birlikte gelecek.

Plug-in hibrit VW Arteon'un iç mekanı Alcantara / deri döşemeye sahip, ayrıca orijinal ahşap (Exclusive donanım seviyesinde) veya metal bir kaplama (R-Line için) buna eşlik ediyor. Standart deri kaplı ve çok işlevli direksiyon simidi, ilk olarak ID.3 ve yeni Golf'te gördüğümüz çok konuşulan dokunmaya duyarlı kontrolleri içeriyor. Isıtmalı ön koltuklar, ön ve arka park yardımı, dijital gösterge paneli ve sekiz inçlik bilgi-eğlence sistemi standart donanımın bir parçası.

2021 VW Arteon eHybrid, Almanya'da 51.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla, Shooting Brake versiyonu ise 51.900 Euro fiyatla satılıyor.

Son Güncelleme : 29 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo