Lamborghini Huracan STO Spyder Neredeyse Kaçınılmaz Görünüyor

Ototeknikveri     29 Kasım 2020 10:35

Huracan STO, Lamborghini’nin uzun süredir ortalarda olan V10 motorlu süper otomobilinin en pist odaklı versiyonu ve önceki deneyimlerimizin bize öğrettiğine göre onu bir Spyder versiyonu takip edebilir.

Lamborghini Huracan STO Spyder Neredeyse Kaçınılmaz Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İtalyan otomobil üreticisi Huracan Super Trofeo Omologata'yı, zaten çok pist odaklı olan ve oldukça sıra dışı bir performans sunan bir süper otomobil olan Huracan Performante'nin yerini alacak şekilde üretti.

 

Huracan ve Aventador'un tarihi boyunca Lamborghini, tipik olarak üstü açık versiyonlara sahip radikal Coupe modellerini takip etti. Örneğin, Huracan Performante bir Spyder olarak satılırken, Aventador SVJ de bir Roadster olarak satılıyor. Bunu akılda tutarak, dijital çizim sanatçısı Aksyonov Nikita, Huracan STO'nun potansiyel bir üzeri açık versiyonunu hayal etti.

 

Biraz siyah ve altın detaylarla canlı bir kırmızı tonda çizilen Huracan STO'nun agresif aero parçaları, bir Spyder versiyonuna hoş bir şekilde dönüşüyor. Tavan egzozlarının çıkardığı endüksiyon seslerinin, üstü açık versiyonda yolcular tarafından daha fazla duyulacağından şüphemiz yok.

Lamborghini gerçekten bir STO Spyder yapmayı planlıyorsa, güç aktarma organlarında herhangi bir değişiklik yapmalarını beklemiyoruz. Böylelikle, haşin Huracan, Coupe’nin 5.2 litrelik doğal emişli V10 motorunu 631 hp güç çıkışı ve 565 Nm tork ile barındıracak ve çift debriyajlı şanzıman ile arkadan çekişli sürüş sistemi buna eşlik edecek.

 

İlginç bir şekilde, STO'nun ruhani selefi Gallardo STS (Super Trofeo Stradale) Spyder olarak satılmadı. Bununla birlikte, STS yalnızca 150 adetle sınırlıyken, Lamborghini, kaç Huracan STO üreteceğine dair bir sınır belirlemedi.

Not: Bu, Aksyonov Nikita tarafından yapılan bağımsız bir çizimdir ve Lamborghini ile ilgili değildir ya da Lamborghini tarafından desteklenmemektedir.

Son Güncelleme : 29 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo