Ford Mustang Mach-E GT Yeni Performance Edition ile Geliyor

Ototeknikveri     02 Aralık 2020 12:37

Ford Mustang Mach-E GT'nin yeni elektrikli SUV'nin en hızlı versiyonu olacağını düşünüyorduk, otomobil üreticisi şimdi daha da güçlü bir versiyonu duyurdu.

Ford Mustang Mach-E GT Yeni Performance Edition ile Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Mustang Mach-E GT Performance Edition, 480 HP güç çıkışı ve 860 Nm tork ile standart GT modeline göre 21 HP daha güçlü.

 

Ford, serinin en yeni üyesi Mustang Mach-E GT Performance Edition modelinin 3.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaştığını ve 378 km sürüş menziline sahip olduğunu açıkladı. Otomobil standart GT ile aynı 88 kWh pil takımını kullanıyor.

 

Ford'a göre yeni Mustang Mach-E GT Performance Edition, kırmızı boyalı Brembo kaliperlerle 19 inç ön frenlere, 20 inç tekerleklere, Pirelli yaz lastiklerine ve yol tutuşunu daha da keskinleştiren MagneRide adaptif amortisörlere sahip.

Ek olarak, Mustang Mach-E'nin en hızlı versiyonu, şirketin özel 'Performance Grey ActiveX' materyaliyle döşenmiş Ford Performance koltuklarla birlikte gelirken, gösterge panelinde benzersiz bir alüminyum aplik bulunuyor.

Ford, yeni Mustang Mach-E GT ve GT Performance Edition'ı Cyber ??Orange Metallic Tri-Coat, Dark Matter Grey Metallic, Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat, Star White Metallic Tri-Coat, Grabber Blue Metallic, Shadow Black, Iconic Silver Metallic ve Space White Metallic gibi özel renk seçenekleriyle sunacak.

Mustang Mach-E GT'yi halihazırda rezerve etmiş olan müşteriler, 2021 baharında Performance Edition paketini ekleme fırsatına sahip olacaklar. Yeni Mustang Mach-E GT ve GT Performance Edition önümüzdeki yaz piyasaya çıkacak ancak şimdiden sipariş verilebiliyor.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo