Yeni Nesil 2023 BMW X1 SUV Plug-in Hibrit Görüntülendi

Ototeknikveri     06 Aralık 2020 07:11

Standart 2023 BMW X1 ve geçen ay kameralara yakalanan tam elektrikli iX1'in ardından, casus fotoğrafçılar üçüncü nesil yarı kompakt lüks SUV'nin plug-in hibrit versiyonunu da fotoğrafladı. Güç aktarma organı, kapılardaki ve arkadaki zorunlu hibrit etiketlerinden anlaşılıyor.

Yeni Nesil 2023 BMW X1 SUV Plug-in Hibrit Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW, yeni X1'in benzinli, dizel ve plug-in hibrit varyantlarının üretiminin 2022'de başlayacağını ve tamamen elektrikli iX1'in bir yıl sonra beklendiğini doğruladı.

 

Güney Avrupa'daki fotoğrafçılar tarafından görüntülenen üçüncü nesil X1, bazı alanlarda ağır kamuflaj ve plastik dolgu barındırmaya devam ediyor. Aracın son şeklini tahmin etmek o kadar kolay değilse de bir şey çok açık: Yeni BMW X1 daha büyük böbrek şekilli ızgaralara sahip olacak.

 

Izgaralar aşağıya doğru uzanmadığı için, büyük olasılıkla BMW'nin yeni 4 Serisi ailesinde kullandığı ızgara kadar tartışmalı olmayacak. Yine de açıkça mevcut modelden daha genişler.

 

Çıkartmadan da görebileceğiniz gibi, bu yeni BMW X1'in plug-in hibrit versiyonu.

 

Farlar ve arka lambalar kısmen kamuflajla kaplanmış ve son halini almış gibi görünmüyor. Dolayısıyla şekillerini tahmin etmek bu noktada çok zor. Modelin 2022'nin sonlarında piyasaya çıkması beklendiğinden, BMW X1 prototiplerinin daha az kamuflajla test edildiğini görmek için bolca vaktimiz olacak.

 

U11 kod adı altında geliştirilen 2023 BMW X1, gelecek nesil 2 Serisi Active Tourer MPV ile aynı önden çekiş tabanlı platformu kullanacak. Kompakt lüks SUV'nin içten yanmalı motorlar, plug-in hibrit güç aktarma organları ve ilk kez tamamen elektrikli bir versiyon sunması bekleniyor. İkincisi muhtemelen iX1 olarak adlandırılacak. Bu fotoğraflarda gördüğünüz test prototipi, arka tamponun altında görünen egzozun belli ettiği gibi içten yanmalı bir motora sahip.

 

Hala iç mekana bakamadık, ancak SUV'nin kavisli bir dijital gösterge paneli, iyi bir ergonomi ve birçok çevre dostu malzeme ile ultra minimalist bir gösterge paneli içerdiği söyleniyor. Bu da, ikinci nesil 2 Serisi Active Tourer'ın prototiplerinde gördüğümüze çok benziyor.

Son Güncelleme : 06 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo