2022 Genesis GV70 Kompakt Lüks SUV 8 Aralık'ta Geliyor

Ototeknikveri     06 Aralık 2020 11:04

Genesis, ikinci modeli GV70'in tanıtımıyla SUV portföyünü genişletmek üzere.

2022 Genesis GV70 Kompakt Lüks SUV 8 Aralık'ta Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha büyük GV80'e katılacak modelden son teaserlar yayınlandı ve tanıtım 8 Aralık'ta resmi olarak yapılacak.

Otomobil önde markanın imzasını taşıyan ızgaranın yanı sıra çift far tasarımına ve arkada eğimli bir tavan çizgisine sahip olacak. Çift arka farlar ve arka tampondaki G-Matrix deseni görünümü tamamlarken, en üst seviye Sport'ta 21 inç jantlar, birkaç özel detay ve yuvarlak egzoz boruları yer alacak.

Minimalist kokpit, iki katmanlı bir gösterge paneli, iki kollu direksiyon simidi, geniş ekran bilgi-eğlence sistemi ve havalandırma - klima kontrolleri için ortada ek bir ekran içerecek. GV70, fiziksel düğmeleri aşamalı olarak sonlandırma eğilimini takip etmiyor ve bunların birçoğu havalandırma - klima kontrollerinin altında, orta konsolda ve direksiyon simidinde bulunacak. En iyisi üst donanım seviyeleri için ayrılsa da, bir dizi lüks malzeme de kabinde sunulacak.

Standart arkadan çekişli ve isteğe bağlı dört tekerlekten çekişli olması beklenen bu model, G70 ile aynı platformu temel alıyor. Motor serisi, 249 HP 2.0 litre veya 300 HP 2.5 litre turbo dört silindirli seçenekleri içerebilir. Bir V6 motorsa 365 ya da 375 hp güç çıkışıyla Sport modelinde bulunabilir. Ayrıca Kuzey Amerika dışındaki pazarlar da 199 HP 2,2 litre dizel seçeneğini alabilir.

Son Güncelleme : 06 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo