VW, ID.3 Yazılım Sorunlarının Artık Geçmişte Kaldığını Söyledi

Ototeknikveri     08 Aralık 2020 01:34

Volkswagen ID.3 pilli elektrikli hatchback, muhtemelen otomobil üreticisinin son yıllarda çıkardığı en önemli yeni modeli. Bununla birlikte, konseptten üretim formuna kadar, otomobilin çıkışı sorunsuz olmadı ve ardında kayıplar bıraktı.

VW, ID.3 Yazılım Sorunlarının Artık Geçmişte Kaldığını Söyledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman markası, üretim öncesi ID.3'ün ciddi yazılım sorunları nedeniyle yazılım bölümü patronunu değiştirecek kadar ileri gitti. VW daha sonra bu sorunların bazılarının devam etmesine rağmen otomobili üretmeye devam etti, aslında bazı özellikleri devre dışı bırakarak teslimatlara başladılar.

 

Şimdiyse, marka sözcüsü Autonews Europe'a verdiği demeçte, VW ID.3'ü Avrupalı ??alıcılara tam olarak çalışan bir yazılımla teslim etmeye hazır olduklarını söyledi.

 

Bu arada, müşterilere teslim edilmiş olan ID.3 modelleri geri çağrılacak ve düzeltilecek. Çözülen bu tür sorunlardan birisi de, artık planlandığı gibi çalışacak ve ön cam aracılığıyla öndeki yola navigasyonu yansıtacak olan artırılmış gerçeklik özellikli baş üstü ekranı.

 

Ancak, sorunları gidermek için, yazılım güncellemesinin hatırı sayılır boyutuna bağlı olarak araç sahiplerinin araçlarını bir gece kalacak şekilde çeşitli VW servislerine bırakmaları beklenecek. Tazminat olarak VW, müşterilerine daha az aylık taksit ödemeleri gibi teşvikler sunacak.

 

Şirket içinden bir kaynak, “İlk araç sahiplerinin otomobilleriyle gurur duyduklarını ve marka elçileri olarak hizmet ettiklerini gördük. Onları ne kadar mutlu edebilirsek, aracı arkadaşlarına ve tanıdıklarına tavsiye etme şansı o kadar artar ” dedi.

 

VW ID.3, ülkedeki müşteri beklentileri için çok küçük olduğu düşünüldüğü için ABD'de satılmayacak. Bunun yerine ABD'li alıcılar, Chattanooga, Tennessee'de üretilecek olan ID.4'ü alacaklar.

Son Güncelleme : 08 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo