2021 Mini Countryman Boardwalk Fark Yaratacak

Ototeknikveri     10 Aralık 2020 11:01

Mini, Countryman'ın Boardwalk olarak adlandırılan sınırlı sayıda üretilen bir versiyonunu tanıttı. İngiliz otomobil üreticisi, yeni versiyon için "şehir sınırlarının ötesinde spontane geziler ve asfaltsız arazideki maceralar için olduğu kadar günlük yaşamın zorlukları için de donanımlı" diyor.

2021 Mini Countryman Boardwalk Fark Yaratacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin dışını süsleyen özellikler arasında, tekerlek kemerleri, ön tampon, yan etekler, yan aynalar, tavan ve 19 inç jantlar boyunca siyah renk içeren Deep Laguna metalik boya şeması bulunuyor. Boardwalk ismiyse Birleşik Krallık'taki geleneksel sahil beldelerinin gezinti yerlerine atıfta bulunuyor. Bunu akılda tutarak, Mini Countryman Boardwalk, geleneksel olarak bu sahil bantları boyunca yatay ve çapraz olarak yerleştirilen ahşap kirişlerden esinlenen benzersiz bir model logosuna sahip.

 

Kabinde, araca benzersiz bir dokunuş katmak için yan pervazlarda ve gösterge panelinde Boardwalk logoları bulunuyor. Daha küçük Countryman modellerinden çeşitli seçenekler de otomobile dahil edilmiş, bunlar arasında mod aydınlatması, aydınlatmalı kapı kolları ve aynalarda harici logo projeksiyonları içeren İç Mekan Paketi ve Mini Heyecan Paketi de bulunuyor. Navigasyon Paketi'nin bir parçası olarak dijital bir gösterge kümesi ve 8,8 inç ekran, Apple CarPlay, gerçek zamanlı trafik bilgileri ve çeşitli uygulama tabanlı hizmetler de var.

 

Standart donanım ayrıca ısıtmalı koltuklar, zemin paspasları, park yardımı, ön park sensörleri ve ön ve arka görüş kameraları getiren Mini Yours Leather ve Comfort Plus Paketi'ni içeriyor.

 

Mini Countryman Boardwalk, 136 hp güç üreten üç silindirli benzinli motor veya 178 hp dört silindirli benzinli motorla sunuluyor.

Son Güncelleme : 10 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo