2021 Subaru WRX ve WRX STI Fiyat Listesi ve Özellikleri Açıklandı

Ototeknikveri     13 Aralık 2020 03:00

Subaru, sırasıyla 27.495 $ ve 37.245 $ 'dan başlayan fiyatlarla yeni model yılı için WRX ve WRX STI'yi piyasaya sürdü.

2021 Subaru WRX ve WRX STI Fiyat Listesi ve Özellikleri Açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sınırlı sayıdaki yeniliklerden en önemlisi, daha önce WRX Limited için ayrılmış bir özellik olan anahtarsız giriş ve başlatmanın Premium donanım seviyesi için de sunulması.

 

Seri, akıllı telefon entegrasyonu ve Bluetooth özellikli 6,5 inç bilgi-eğlence sistemi, geri görüş kamerası, 5,9 inç LCD kontrol paneli ekranı, USB bağlantı noktaları, elektrikle ayarlanabilen yan aynalar, otomatik klima kontrolü ve diğer birçok özellik ile sunulan temel versiyonla başlıyor.

 

18 inç alaşım jantlar, sis lambaları, elektrikli moonroof, ısıtmalı ön koltuklar, daha büyük bilgi-eğlence ekranı, otomatik farlar ve ön cam silecekleri gibi ek donanımlarla WRX Premium 30.045 dolardan başlıyor.

Premium'u temel alan 2021 WRX Limited, direksiyona duyarlı LED farlar, LED sis lambaları ve sürücü koltuğu için bel ayarı ile 32.095 $ fiyat etiketine sahip. Bu versiyon, Harman Kardon premium ses sistemi, Şerit Değiştirme Yardımı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Kör Nokta Algılama özelliklerini ekleyen 2.100 $ 'lık opsiyonel paket ile sipariş edilebiliyor.

 

Güç, standart altı ileri manuel veya opsiyonel bir CVT şanzıman ve aktif tork yönlendirme özelliğine sahip dört tekerlekten çekiş sistemi ile eşleştirilmiş turbo 268 HP 2.0 litrelik boxer motor tarafından sağlanıyor. CVT ile donatılmış WRX Premium ve Limited, ayrıca üç sürüş modu olan Si-Drive sistemini ve EyeSight Driver Assist Teknolojisini de alıyor.

 

İkincisi, Şeritten Ayrılma ve Sarsılma Uyarısı, Çarpışma Öncesi Gaz Kelebeği Yönetimi, Çarpışma Öncesi Fren Yardımı, Şerit Tutma Yardımı, Şeritten Ayrılma Önleme, Şeritte Araç Çalıştırma Uyarısı ve Uyarlanabilir Hız Kontrolünü de içeriyor.

 

Geçen yılın giriş seviyesi modeline göre 250 $ daha yüksek fiyatlı 2021 WRX STI, standart bir 7 inç bilgi-eğlence sistemi, karşılama aydınlatması, dört mevsim paketi, anahtarsız giriş ve başlatma, direksiyona duyarlı LED farlar, çift bölgeli klima kontrolü ve USB bağlantı noktalarına sahip. Vücudu saran özel koltuklarsa 2250 dolarlık özel bir seçenek.

WRX STI Limited 41.945 $ 'dan başlıyor ve Harman Kardon premium ses sistemi, Recaro ön koltuklar, deri döşeme, elektrikli moonroof, Şerit Değiştirme Yardımı ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile Kör Nokta Algılama ve arkada düşük profilli bir bagaj kapağı rüzgarlığı sunuyor. Bu özellik ücretsiz bir seçenek olarak kanadın yerini alıyor.

 

Bu sportif model, 310 HP güç çıkışı ve 393 Nm tork üreten turbo şarjlı 2.5 litrelik boxer motor, 19 inç jantlar ve Brembo frenlere sahip. Ayrıca dört tekerlekten çekiş, aktif tork yönlendirme ve araç dinamiği kontrolü ile birlikte geliyor.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo