2022 BMW X4 M Yeni Casus Fotoğraflarla Geri Döndü

Ototeknikveri     13 Aralık 2020 11:01

2022 BMW X4 M Yeni Casus Fotoğraflarla Geri Dönüyor, Revizyonlarının Çoğunu Oldukça İyi Gizliyor

2022 BMW X4 M Yeni Casus Fotoğraflarla Geri Döndü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW X4 M, gelecek yılın başlarında iki yaşında olacak ancak Bavyeralı otomobil üreticisi, 2021'de piyasaya sürülmesi beklenen yeni model üzerinde şimdiden çalışıyor.

 

Güncellenen X4 M ilk olarak birkaç ay önce görüntülendi ve şimdi Almanya'nın Münih sokaklarında ön ve arka uçları örtülü olarak başka bir prototip görüldü.

 

Sportif crossover coupe'nin daha ince farlara sahip olduğunu söylemek için uzman olmaya gerek yok, ancak bunun ötesinde, kamuflaj değişiklikleri gizlemede iyi bir iş çıkarıyor. Yine de, neyse ki M3 / M4'tekinden daha büyük olmayacak revize edilmiş bir böbrek biçimli ızgara, yeni ön ve arka tamponlar, yeni bir difüzör ve muhtemelen revize edilmiş arka lambalar bekleyebiliriz.

 

Kokpitte ufak değişiklikler yapıldığı anlaşılıyor ve daha büyük bir ekrana ve en yeni yazılıma sahip yeni bir bilgi-eğlence sistemi içermesi bekleniyor. Diğer değişiklikler, modeli yeni M3 ve M4 Coupe ile uyumlu hale getirecek güncellenmiş kontrol araçları ve iDrive denetleyicisine sahip yeni bir orta konsolu içerebilir.

 

Güç, mevcut X4 M'de 473 HP güç çıkışı ve 598 Nm tork sağlayan çift turbo 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motordan gelmeye devam edecek ve böylece otomobil 4.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabilecek. Azami hız ise 280 km/s.

 

Competition versiyonu 503 HP güç çıkışı ve 598 Nm tork ile geliyor ancak aynı motoru kullanan yeni M3 ve M4'ün aynı güç çıkışına sahip olmasına karşın 650 Nm tork ile geldiğini düşünürsek, yeni modelde de tork artışı olabilir.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo