Özel Toyota GR Yaris, COVID-19 Pandemisinde Çalışanlara Saygı Duruşu

Ototeknikveri     15 Aralık 2020 02:59

Toyota İngiltere, koronavirüs salgını sırasında çok hayati önemde oldukları bir kez daha anlaşılan temel sektörlerde çalışanlara saygı göstermek için tasarlanmış özel bir GR Yaris tasarladı.

Özel Toyota GR Yaris, COVID-19 Pandemisinde Çalışanlara Saygı Duruşu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Özelleştirilmiş performans hatchback'in dış cephesi, şirketin "Design a Rally Car Livery" sanat yarışmasının bir parçası olarak 16 yaşındaki lise öğrencisi Alice Goodlife tarafından tasarlandı. Özel GR Yaris'in örtüsü, İtalya'nın Monza kentinde düzenlenen son WRC turunda kaldırıldı.

Yan aynaların etrafına kayışlarla cerrahi yüz maskesi takılan otomobilin ön kısmı hemen göze çarpıyor. Ek olarak, arabanın tavanı ve arkası gökkuşağı renginde bir boya şemasına sahipken, yanlarda hemşire, öğretmen, inşaat işçisi, esnaf ve polis memuru figürleri yer alıyor. Tasarım aynı zamanda Galler'in resmi çiçeği olan nergisleri de içeriyor.

Goodlife, Galler, Plasmawr'daki Ysgol Uwchradd ortaokulunda bir öğrenci ve bu yılki Galler Rallisi GB iptal edildiğinde "tamamen içini dökmek istediğini", bu nedenle tasarımında nergislerin yer aldığını söylüyor.

Gallerli yarış pilotu Elfyn Evans, WRC sezon finaline Monza'da şampiyonluk lideri olarak girerken, bu yılki şampiyonluk Toyota Gazoo Racing WRT takımı için yarışan Fransız sürücü Sebastien Ogier tarafından kazanıldı. Ogier, son sekiz World Rally şampiyonluğunun yedisini kazandı ve Sebastien Loeb'in ardından en başarılı ikinci WRC sürücüsü oldu.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo