Yeni Standart Güvenlik Kiti 2021 Nissan Murano'nun Fiyatını Yükseltti

Ototeknikveri     17 Aralık 2020 10:04

Nissan, artık standart olarak gelen daha fazla güvenlik sistemi ve üç yeni dış renk seçeneği ile güncellenen 2021 Murano'nun detaylarını açıkladı.

Yeni Standart Güvenlik Kiti 2021 Nissan Murano'nun Fiyatını Yükseltti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Murano, 2021 model yılı için, sınıfına özel Arka Otomatik Fren sistemi de dahil olmak üzere, Nissan'ın Safety Shield 360 paketini artık standart olarak sunuyor.

Buna ek olarak Nissan, önceki SV Premium Paketini 2.530 $ fiyatla sunulan ve Dual Panel Moonroof, Intelligent Around View Monitor (Akıllı Çevre Görünüm Monitörü), Prima-Tex döşemeli koltuklar, 20 inç Dark Charcoal alaşım jant seti, ısıtmalı ön koltuklar gibi özellikler ekleyen yeni Special Edition Paketi ile değiştirdi. Android Auto ve Apple CarPlay ile 8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi de, ürün yelpazesinde standart olarak sunuluyor.

Bununla birlikte, standart olarak daha fazla güvenlik ekipmanının eklenmesi, 2021 Murano'yu daha pahalı hale getirdi; fiyatlar şu anda giriş seviyesi S FWD (önden çekişli) versiyonunda 32.510 $ 'dan başlıyor ve bu geçen yılki modele göre 980 $ 'lık bir artış. Yeni dış renkler Magnetic Black Pearl, Boulder Grey Pearl ve Scarlet Ember Tintcoat olarak sıralanırken, 2021 Murano serisi dört donanım seviyesinden oluşuyor: S, SV, SL ve Platinum.

Nissan, Murano'nun kaputunun altında herhangi bir değişiklik yapmadı, bu da onun hala bir Xtronic CVT şanzımanla eşleştirilmiş 260 HP güç çıkışı ve 325 Nm tork üreten 3,5 litrelik bir V6 motorla sunulduğu anlamına geliyor. Dört tekerlekten çekiş, 1.550 $ karşılığında tüm donanım seviyelerinde mevcut.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo