Yeni Skoda Enyaq iV Coupe’den Detaylı Görüntüler

Ototeknikveri     20 Aralık 2020 04:55

Skoda’nın yeni Enyaq iV elektrikli crossover modelinin sportif görünümlü “coupe” versiyonunu ilk kez görmemizin üzerinden sadece birkaç ay geçti ancak Çek şirketi şimdiden kamuflajı azaltmaya başladı.

Yeni Skoda Enyaq iV Coupe’den Detaylı Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Adında "Coupe" ekini barındırıp barındırmayacağı henüz belli olmayan, Kodiaq ile aynı boyuttaki elektrikli model, standart Enyaq'ın izinden gidiyor ancak geçen yılın Vision iV konseptiyle daha uyumlu olan eğimli bir tavana ve daha sportif bir tasarıma sahip.

 

Enyaq iV Coupe'nin ön ucu standart model ile aynı ancak daha eğimli tavan çizgisi ile birlikte arka kısım tamamen yeni. Örtülü kısımlarda ayrıntıları anlamak zor olsa da daha sportif bir camlı kısım ve yukarı doğru uzanan bir bel çizgisi görüyoruz.

 

Model ayrıca köşeli bir arka cam ve entegre bir rüzgarlığa sahip dik bir bagaj kapağıyla geliyor. Ayrıca gömülü bir plaka alanı barındıran yeni bir arka tampon görüyoruz.

 

Casus fotoğrafçılar içeriye göz atamadı, ancak kabin muhtemelen standart Enyaq'ı yansıtıyor. Bu, dijital bir gösterge paneli, "havada asılı" görünümlü bir orta konsol ve 10 veya 13 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi ile minimalist bir iç mekan bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Ayrıca çevre dostu döşemeler ve tanıdık sürücü destek sistemleri de olabilir.

 

Güç aktarma organı seçeneklerinin de yine aynen devam etmesi bekleniyor, bu nedenle 146 hp (109 kW / 148 PS) güç çıkışı ve 220 Nm tork değeriyle arkaya monte bir elektrik motoru ve buna güç veren 55 kWh lityum iyon pille giriş seviyesi bir versiyon bekleyebiliriz. Ayrıca 62 kWh pil ve 177 hp (132 kW / 179 PS) güç çıkışı, 310 Nm tork üreten bir elektrik motoruyla daha güçlü bir versiyon da bekleyebiliriz.

 

Bunlarla birlikte 82 kWh pil paketine sahip üç versiyon olacak. Biri arkadan çekişli ve 201 hp (150 kW / 204 PS) güç çıkışı, 310 Nm tork gücüne sahip olacak. Diğer ikisi dört tekerlekten çekişli olacak ve ikişer elektrikli motorla gelecek. Bunlar 261 hp (195 kW / 265 PS) ve 302 hp (225 kW / 306 PS) toplam güç çıkışı sunacak.

 

Menzil modele göre değişiyor ancak standart Enyaq WLTP döngüsünde 340 - 510 km arasında seyahat edebiliyor.

Son Güncelleme : 20 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo