Avrupa'da Ön Satışına Başlanan 2021 Tiguan eHybrid'den Detaylar

Ototeknikveri     20 Aralık 2020 07:25

Avrupalı ??tüketicilerin seçenekleri arasında artık başka bir plug-in hibrit SUV daha var. Volkswagen Tiguan eHybrid kıtada resmi olarak piyasaya sürüldü.

Avrupa'da Ön Satışına Başlanan 2021 Tiguan eHybrid'den Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Tiguan serisinin geri kalanına katılan yeni model, 1.4 litrelik TSI benzinli motor, güçlendirici görevi gören bir elektrikli motor ve altı ileri otomatik şanzımanı birleştiriyor. Toplam sistem çıkışı 245 PS (242 HP / 180 kW) ve GTE modunda 400 Nm'ye kadar tork mevcut. Ayrıca lityum iyon pil yeterince şarj edilmişse ve sıcaklığı -10 ° C'nin üzerindeyse elektrikli sürüş modunda başlayacak şekilde programlanmış.

 

Dahası, sıfır emisyonlu sürüş modu bir düğmeye basılarak kullanılabiliyor ve Tiguan eHybrid'in yalnızca elektrikle 50 km'ye (31 mil) kadar sürülebilmesine izin veriyor. Pil, iki aks arasında, yerde bulunuyor ve şarj istasyonlarında 3,6 kW ya da geleneksel ev prizleri için 2.3 kW uyumlu bir konektörle birlikte sunulan araç AC (alternatif akım) ile şarj ediliyor.

Plug-in hibrit güç aktarma organı, pili şarj eden ve duruma bağlı olarak yanmalı motoru devre dışı bırakmak veya ek güç çıkışı sağlamak için uzun yolculuklarda yeterli elektrik enerjisi olmasını sağlayan fren enerjisi geri kazanımına sahip.

Standart özellikler arasında 17 inç alaşım jantlar, tavan rayları, üç bölgeli klima kontrolü, dijital gösterge paneli, deri kaplı ve çok işlevli direksiyon simidi, vites değiştiriciler, otonom acil fren ve ön ve arka park sensörleri bulunuyor. Tüm Tiguan modellerinde LED farlar, yağmur sensörlü silecekler, cep telefonu arayüzü ve şerit tutma yardımı yer alıyor.

2021 Tiguan eHybrid'in ön satışlarının başladığı Almanya'da PHEV SUV, Life, Elegance ve R-Line adlı üç donanım seviyesinde sunuluyor ve fiyatlandırma 42.413.11 € (51.508 $) ile başlıyor.

Son Güncelleme : 20 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo