Aston Martin İki Yılda 10 Yeni Versiyon Planlıyor

Ototeknikveri     22 Aralık 2020 04:38

Aston Martin, önümüzdeki iki yıl içinde mevcut modellerinin 10 yeni versiyonunu piyasaya sürmeyi planlıyor.

Aston Martin İki Yılda 10 Yeni Versiyon Planlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdi eski Mercedes-AMG patronu Tobias Moers'ın idaresi altında olan İngiliz markası, özellikle DBX'in geleceğine odaklanıyor. Aslında, Aston Martin'in önümüzdeki 24 ay için SUV'sinin en az iki ek versiyonunu hazırladığı ve bunlardan birinin bir çeşit elektrifikasyona sahip olabileceği söyleniyor.

 

Üzerinde çalışılan diğer yeni versiyonların ayrıntıları belirsizliğini koruyor.

 

Financial Times ile konuşurken Moers, Aston Martin'e sağlanacak gelecekteki Mercedes-AMG motorlarının şu anda kullanılanlardan daha özel olacağına dair son haberleri doğruladı.

 

Aston Martin’in V12'sinin geleceği de havada kalıyor. Otomobil üreticisinin Euro 7 yönetmeliklerine uyması gerektiğinden, V12'yi uyumlu hale getirmenin zor olduğu anlaşılıyor. Neyse ki Moers, Financial Times'a “V12 meraklılarının” onu kurtarabileceğini söyleyerek motoru korumakla ilgilendiğini ifade etti.

 

Aston Martin, DBX'in yeni bir versiyonu ve muhtemelen diğer modellerinden bazılarıyla elektrifikasyon dünyasına girecek olsa da, uluslararası çapta sunduğu içten yanmalı motorlarında hala bir miktar hayat kaldığını düşünüyor. Aslında, Lawrence Stroll geçenlerde Financial Times'a ayrı bir röportajda, şirketin 2030'da bile geleneksel motorlar üretmeye devam edeceğini söyledi.

Son Güncelleme : 22 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo