Nissan @ Home ile Ev Rahatlığında Otomobil Alışverişi

Ototeknikveri     22 Aralık 2020 06:02

Koronavirüs salgını, internet üzerinden satışların popülaritesinin artmasıyla insanların araba satın alma şeklini değiştirdi.

Nissan @ Home ile Ev Rahatlığında Otomobil Alışverişi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bazı şirketler bu dramatik değişime hazır değildi, ancak yeni ve iyileştirilmiş internetten satış portalları sunarak uyum sağladılar.

 

Bu şirketlerden birisi de Nissan @ Home programını duyuran Nissan oldu. Bu uygulama, insanların evlerinden çıkmadan yeni bir araç satın almalarına olanak tanıyan "eksiksiz bir çevrimiçi alışveriş" deneyimi olarak nitelendiriliyor.

 

Nissan @ Home, önümüzdeki aylarda katılımcı ABD bayilerinden satışa sunulacak otomobillerle "kesintisiz bir çevrimiçi deneyim" vaat ediyor. Alışveriş yapanlar, hizmeti kullanarak bir test sürüşü planlayabilecek, satın alma sürecini yönetebilecek, teslimatı gerçekleştirebilecek ve bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefondan servis ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Müşteriler, satın alma sürecinin herhangi bir noktasında bayiye gitmeyi seçebilirken, isterlerse işlemi online olarak tamamlayarak seyahatten tamamen kurtulabiliyorlar.

 

Hizmet, bu yaz başlatılan ve Michigan, Illinois, Florida, Teksas ve Virginia'da yedi bayiyi içeren bir pilot programın sonucu. Program büyük bir başarıya ulaştı ve iki bayi, "bu çevrimiçi alışveriş çözümünü kullanan müşterilerle satış oranlarının neredeyse iki katına çıktığını" belirtti. Sonuç olarak, Nissan @ Home ABD'de ulusal hale gelecek.

 

Biraz geç kalındı ve bazı bayiler bahara kadar bu hizmeti sunamayabilir ancak Nissan’ın e-ticaret başkan yardımcısı Dan Mohnke, "Nissan @ Home müşterilere istedikleri aracı, istedikleri koşullarda ve evlerinin rahatlığında satın alma fırsatı veriyor. Bu hizmet Nissan için önemli bir ilk ve bayilerin müşteriler için daha iyi bir satın alma deneyimi sağlamasına olanak tanıyacak." diyor.

Son Güncelleme : 22 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo