En Şirin Elektrikli Otomobillerden Birisi: Alpha Ace Coupe

Ototeknikveri     24 Aralık 2020 12:00

Alpha Motor Corporation sizi en son ürünü olan Ace ile tanıştırmak istiyor. Sevimli küçük coupe, şirketin önümüzdeki aylarda sunmayı planladığı bir elektrikli araç serisinin sadece ikincisi.

En Şirin Elektrikli Otomobillerden Birisi: Alpha Ace Coupe
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

4.1 metre uzunluğundaki Ace, bir Ford Fiesta'dan yaklaşık 8 inç daha kısa, bu da onu sevimli olduğu kadar küçük yapıyor. Alpha, arka koltukların insanlardan daha çok bagaj için olduğunu söyleyerek bu konuda net davranıyor.

 

Elektrikli otomobil mimarisi bu alanı motorlardan arındırdığından, otomobilin ön kısmında da bir bagaj bölmesi bulunuyor. Bu noktada Alpha’nın araçlarında ne tür bir elektrikli motorun bulunacağı belirsizliğini koruyor ve pillerin tam boyutu açıklanmadı, ancak şirket günlük kişisel ihtiyaçlar için yeterli menzil vaat ediyor.

 

Alpha Motor Corporation CEO'su Michael Smith yaptığı açıklamada, "Ace, geleneksel otomotivden bir kopuş ve kullanıcı için mobiliteye önem veriyor. Alpha, insanlığı harekete geçiren yenilikler uğruna otomobilleri yeniden düşünüyor ve tasarlıyor." dedi.

 

Aslına bakarsanız, Ace'nin en iyi yanı, bu basın görsellerinde de belli olduğu gibi, tasarımı. En kötü yanıysa, hem Alfa Romeo hem de AMC ile karıştırılabilecek bir şirket adına sahip olması diyebiliriz.

 

Ace, Alpha Motor Corporation tarafından ortaya çıkarılan ikinci model, ilkiyse Icon adını taşıyor. 2 Aralık'ta tanıtılan bu model, bir minibüs, bir SUV veya bir kamyonet olarak yapılandırılabilen ticari bir araç.

 

Alpha, önümüzdeki aylarda daha fazla açıklama yayınlayacak.

Son Güncelleme : 24 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo