2021 Hyundai Kona N Yeni Teaser'da Yılbaşı Kostümü Giydi

Ototeknikveri     29 Aralık 2020 09:22

Hyundai’in N departmanı, önümüzdeki yıl prömiyer yapması beklenen Kona N’nin yeni bir teaser'ını yayınladı.

2021 Hyundai Kona N Yeni Teaser'da Yılbaşı Kostümü Giydi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sportif crossover yine gizlenmeye devam ediyor, ancak daha büyük tamponlar ve yan etekler, farklı ızgara ve arka spoyler içeren özel bir gövde kiti ekleyerek güncellenmiş versiyona dayandığını zaten biliyoruz. Daha büyük egzoz boruları, "N" amblemi ve yeni jantlar da makyajın bir parçası olacak, tasarım özel renk seçenekleriyle tamamlanacak.

 

İç mekan henüz bir sır olsa da, her ikisi de muhtemelen farklı ekranlara sahip 10,25 inç bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra 10,25 inç dijital gösterge paneli sunulması bekleniyor. Ayrıca, ambiyans aydınlatması, ön tarafta vücudu saran koltuklar ve kontrast dikişli, fitilli yeni döşeme ve kaplamalardan faydalanılacak.

 

Volkswagen T-Roc R ile rekabet edecek Kona N, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motora sahip olacak. Motor, performans markasının diğer modelleriyle paylaşılıyor ve standart olarak 246 HP güç çıkışı ve 353 Nm tork üretiyor. Performans Paketini tercih ettiğinizde 276 HP güç çıkışı ve 392 Nm tork geliyor. Modelin yalnızca önden çekişli olması bekleniyor ve müşteriler altı ileri manuel veya sekiz ileri çift debriyajlı şanzıman arasında seçim yapabilecek.

Son Güncelleme : 29 Aralık 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo