Haşin Görünümlü 5 Serisi Malezya'da BMW’nin Dark Shadow Edition Serisine Eklendi

Ototeknikveri     01 Ocak 2021 10:01

BMW Malezya'da yeni yılı 5 Serisi'nin Dark Shadow Edition adlı özel bir versiyonuyla kutluyor.

Haşin Görünümlü 5 Serisi Malezya'da BMW’nin Dark Shadow Edition Serisine Eklendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

530i M Sport'u temel alan, 36 adetle sınırlı yeni model, yalnızca Carbon Black renginde sunuluyor ve parlak siyah böbrek ön panjura, siyah pencere kaplamalarına ve Y kollu tasarıma sahip 20 inç M Performance hafif alaşım jantlara sahip.

 

İç mekan için, müşteriler mavi dikişli Black Dakota deri veya kontrast dikişli Cognac Dakota deri arasında seçim yapabiliyor. Head-up display, Harman Kardon premium ses sistemi, jest kontrolü, navigasyon, sunroof, elektrikli bagaj kapağı, LED ön sis lambaları, M Sport Paketi, M Sport frenler ve run-flat lastikler gibi özellikler normal 530i M Sport'da standart, bu yüzden muhtemelen Dark Shadow Edition'a da dahil edilecekler.

 

Turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motor, 248 HP (252 PS / 185 kW) güç çıkışı ve 350 Nm tork üretiyor. Buna 530i sDrive'da arka tekerlekten çekiş, 530i xDrive'da dört tekerlekten çekiş eşlik ediyor. Her iki versiyonun da sıfırdan 100 km/ s hıza çıkması 5,9 saniye sürüyor.

 

Bavyeralı otomobil markası 4 Ocak'ta yeni 530i M Sport Dark Shadow Edition'ı internet mağazasında piyasaya sürecek. Arabanın fiyatı 97,219 $'dan başlayacak. Ayrıca, yeni model 1 Ocak'tan 18 Şubat'a kadar Malezya'daki çeşitli bayilerde de sergilenecek.

Son Güncelleme : 01 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo