Ferrari İki SUV Daha Planlıyor

Ototeknikveri     03 Ocak 2021 05:07

Ferrari Purosangue'nin 2022 gibi erken bir zamanda gelmesi beklenirken, firmanın iki yeni SUV daha planladığı konuşuluyor.

Ferrari İki SUV Daha Planlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu, iki yeni crossover modelin Maranello'daki planlar arasında olduğunu bildiren CAR Magazine'e göre, kod adı F244 ve F245 olan yüksek sürüşlü Ferrari'ler, Lamborghini Urus gibi rakip markaların modellerinin başarısından faydalanabilir.


Süper crossover modellerin öncüsü Porsche'de de bu şekilde sadece iki model var: Cayenne ve Macan. Bu nedenle, Ferrari gibi önemli ölçüde daha az yıllık üretimi olan bir şirketin üç SUV çıkartması oldukça sıra dışı bir şey.

 

Ferrari'nin Macan kadar küçük bir şey yapması pek olası görünmüyor ve devasa bir BMW X7 boyutlu SUV de Ferrari'nin değerlerine pek uymuyor.

 

Hibridizasyonun Avrupalı ??otomobil üreticileri için gittikçe daha fazla gerekli hale gelmesiyle, Purosangue ve herhangi bir potansiyel takipçinin elektrikli güç aktarma organlarını kullanması da mümkün görünüyor. Şimdilik, Ferrari'nin turboşarjlı bir V8'i, büyük bir V12'si var ve görünüşe göre 2022'ye kadar hazır olması gereken bir V6 hibrit sistem de bekleniyor.

 

Purosangue'nin kaputunun altında ne olursa olsun, kaçınılmaz olarak Urus, Aston Martin DBX ve Cayenne gibi diğer süper crossover modellerle karşılaştırılacak. Bu da 675 hp güç çıkışı üreten canavarlarla rekabet etmek zorunda kalacağı anlamına geliyor.

 

Bu sınıfta bir dört tekerlekten çekiş sistemi de öngörülen bir şey, bu nedenle Ferrari, FF ve GTC4Lusso'dan öğrenilen deneyimi kullanacak, çünkü Purosangue off-road yerine yol odaklı olacak. Hibrit seçilmesi halinde, aktarma organlarını akslar arasında bölme potansiyeli de var.

Bu, Daniel Crossman tarafından yapılmış bağımsız bir çizimdir ve hiçbir şekilde Ferrari ile ilgili değildir veya onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 03 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo