Toyota Supra Concept, Batman'dan Fırlamış Gibi

Ototeknikveri     04 Ocak 2021 08:14

A90 Toyota Supra'nın dış tasarımı, ortaya çıktığından beri biraz tartışma yaratmış olabilir ancak ya birisi onu daha da şıklaştırmaya karar verirse?

Toyota Supra Concept, Batman'dan Fırlamış Gibi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Baktığınız çizimler, SEMA ödüllü bir tasarım ve konsept mağazası olan Flat Hat 3D Studio'dan geliyor. Sadece kıyametle yüzleşmeye hazır olmakla kalmayan, aynı zamanda her yere gitme yeteneği olan ve kurşun geçirmez dış yüzeyi sayesinde yolcuları güvende tutabilen bir Supra çizmişler. Yani, roketler ve makineli tüfekler dışında, Kara Şövalye'nin yeni Batmobil'i olmak için gerekenlere sahip gibi görünüyor, değil mi?

 

Dış cepheyi oluşturan şık çizgilerden bazılarının Cybertruck ile benzerlik gösterdiği iddia edilebilirken, aslında doğrudan ilham, Çinli IAT şirketi tarafından 2018'in başlarında ortaya çıkarılan dünyanın en pahalı SUV'si olan Karlmann King'den alındı.

 

Otomobilin ön ucu, kaputun temel şekli ve sivri burun dışında standart bir Supra ile çok az ortak noktaya sahip. Dahası, eski farlar da kaldırıldı ve ince LED farlarla değiştirildi. Otomobilin yanları özellikle dikkat çekici ve arazi lastikleri eklenmiş, genişletilmiş, köşeli tekerlek kemerleriyle bir dizi büyük tekerleğe sahip.

 

Şık arka lambalar ve LED ışık çubuğu sayesinde, konseptin arka kısmı belki de en sevdiğimiz kısmı oldu.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo