Henrik Fisker'in Elektrikli Kamyonetinden Yeni Teaser

Ototeknikveri     04 Ocak 2021 08:31

Henrik Fisker, geliştirmekte olduğu tamamen elektrikli kamyonetin teaser görüntüsünü paylaştı.

Henrik Fisker'in Elektrikli Kamyonetinden Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şubat 2020'de Henrik Fisker, planlanan kamyonetinin ilk teaser görüntüsünü yayınlamıştı. O sırada resmi Twitter hesabında yayınlanan görüntü kısa süre sonra silindi. 2021'in başına geldiğimizdeyse, bu teaser görüntüsü LinkedIn'de yayınlanarak, 11 ay önce gördüğümüz araçtan oldukça farklı görünen bir şey ortaya kondu.

 

Fisker kamyonetin arkasında bir dizi köşeli LED arka lamba ve tamponun tabanında iki dikey ışık bulunuyor. Ayrıca tavan rüzgarlığında üçüncü bir fren lambası var gibi görünüyor. Başka yerlerde, kamyonetin gümüş ve siyah kollu tekerleklere sahip olduğunu görüyoruz. Araçta gömme kapı kolları bulunuyor ve garip bir şekilde arka kısımdaki kapılarda kollar görünmüyor.

 

LinkedIn gönderisinde Fisker, bunun sadece bir tanıtım olduğunu ve aracın nihai tasarımını sergilemediğini belirtti. Hatta son tasarımın “çok daha radikal olacağı” söyleniyor ve aracın bir yaşam tarzı modeli olarak pazarlanacağı ifade ediliyor.

 

Kamyonetle ilgili diğer ayrıntılar belirsizliğini koruyor. 2020'de ilk kez tanıtıldığında, aracın bagaj kapağında "Alaska" yazan büyük bir rozet vardı, ancak bu adın üretim modeli için kullanılıp kullanılmayacağı belli değil.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo