2021 Nissan Juke Enigma Özel Versiyonu Çıktı

Ototeknikveri     05 Ocak 2021 11:52

Nissan, Avrupa'da ikinci nesil Juke'nin Enigma olarak adlandırılan yeni bir özel versiyonunu tanıttı.

2021 Nissan Juke Enigma Özel Versiyonu Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Model, tavan ve yan ayna kasalarında özel grafikler, 19 inç Akari jantlar ile gelirken, C sütunlarında ve iç kısımda 'Enigma' logosu içeriyor ve üç farklı renkte sipariş edilebiliyor: Gun Metallic Grey ve Storm White ile siyah tavan kombinasyonu ya da tamamen siyah.

Markanın Ürün Planlamadan Sorumlu Avrupa Başkan Yardımcısı Marco Fioravanti, "Nissan Juke, gerçekten ilgi çekici bir pakette baş döndüren tasarım ve ileri teknoloji sunuyor. Enigma, sürüş deneyimini geliştirmek için benzersiz bir stil ve akıllı bağlantıdan yararlanıyor." dedi.

Özel görünüme ek olarak, yeni Juke Enigma, Avrupa'da Amazon Alexa uyumluluğunu alan ilk Nissan modeli. Özel uygulamada Alexa'nın Nissan Skill'i etkinleştirildiğinde ve araç sahibinin NissanConnect Services hesabına bağlanıldığında, kapı kilidi durumunu kontrol etme, ışıkları yakma, kalan yakıtı ve kaç km gideceğini görme, aracın park edildiği yeri bulma veya TomTom navigasyon cihazına bir adres gönderme gibi işlemler uzaktan yapılabiliyor.

Juke Enigma bu ay Avrupa'da resmen piyasaya sürülecek. Birleşik Krallık'ta otomobil 23.195 £ (31.622 $) başlangıç ??fiyatına sahip.

Son Güncelleme : 05 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo