Yeni 2022 Skoda Kushaq SUV "Sofistike Hintli Müşterileri" Hedefleyecek

Ototeknikveri     07 Ocak 2021 07:59

Skoda, SUV serisini yeni bir modelle genişleteceğini resmi olarak duyurdu: Kushaq.

Yeni 2022 Skoda Kushaq SUV "Sofistike Hintli Müşterileri" Hedefleyecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Vision In Concept tarafından önizlenen modelin adı, Sanskritçe'de "kral" veya "imparator" anlamına gelen "kushak" kelimesinden türetilmiş.

 

Kushaq, kesinlikle Hindistan pazarını hedefliyor ve hem geçen yıl sunulan gösteri arabasına hem de Kamiq yarı kompakt SUV'a benzer bir profile sahip olacak, ancak ikincisine kıyasla daha az eğimli bir tavan çizgisi ve daha kalın C sütunları bulunacak.


Volkswagen Grubu'nun Hindistan pazarına uyarlanan MQB-A0-IN platformuna dayanan Kushaq, yaz aylarında yerel olarak satışa çıkmadan önce bu yıl Mart ayında prömiyerini kutlayacak. Aynı mimari, muhtemelen 2021'de çıkacak olan yeni bir sedanda ve iki Volkswagen araçta da kullanılacak.

 

Otomobil firması, “Yeni SUV, ayırt edici tasarım, üstün konfor ve güvenlik gibi özel Skoda Auto niteliklerinin yanı sıra, sofistike Hintli müşteriler tarafından talep edilen özellikleri bir araya getiriyor” dedi.

 

Skoda başka bir bilgi vermekten şimdilik kaçındı, ancak Vision In Concept gücünü 148 HP (150 PS / 110 kW) güç çıkışı ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik turboşarjlı bir benzinli motordan alıyordu. Skoda'ya göre motor, ön tekerlekleri yedi vitesli bir DSG şanzıman aracılığıyla sürerek, otomobilin 8,7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşmasını ve azami 195 km / sa hız yapmasına izin veriyor.

Son Güncelleme : 07 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo