2022 Mercedes-AMG SL Panamericana Izgarasını, Aktif Arka Spoylerini ve Açılır Tavanını Gösterdi

Ototeknikveri     11 Ocak 2021 10:43

Mercedes-AMG, geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Affalterbach kentindeki genel merkezinin yakınında test edilen yeni nesil SL'nin kamuflajının bir kısmını soymaya başladı.

2022 Mercedes-AMG SL Panamericana Izgarasını, Aktif Arka Spoylerini ve Açılır Tavanını Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar, sarı prototipin bir SL 63 olduğunu iddia ediyor, çünkü daha büyük, köşeli, dörtlü egzoz boruları ve ayarlanabilir bir arka spoyler içeriyor. Kırmızı arabanın ise bir SL 43 olduğu anlaşılıyor.

 

Her ikisi de üretim versiyonu katlanabilir yumuşak tavana sahip ve SL 63'te ayrıca dikey yuvalara sahip Panamericana ızgara bulunuyor ancak bunun tüm seride yer alacağına inanılıyor.


Yeni nesil AMG GT ile aynı platforma dayanan ve motorlar, süspansiyon ve 48V mimarisi gibi bazı bileşenleri paylaşan yeni AMG SL'nin bir dizi elektriklendirilmiş dört silindirli, altı silindirli ve sekiz silindirli güç aktarma organı sunması bekleniyor. Henüz hiçbir şey resmi olmasa da, Kuzey Amerika dört silindirliyi alamayabilir ve en uygun fiyatlı SL, altı silindirli bir motor ile gelebilir.

 

SL 63, muhtemelen mevcut 4.0 litrelik motorun yükseltilmiş bir versiyonu olacak ve "S" versiyonunda 610 HP'den fazla güç üreten bir çift turbo V8 kullanabilir. Yine de bu rol, aynı içten yanmalı motor ve bir elektrik motoru tarafından üretilen yaklaşık 800 HP ile söylentilere göre SL 73e tarafından üstlenileceği için bu serinin en iyisi olmayacak.

 

Serinin daha da aşağısında, SL 53 ve SL 53e'yi bulabiliriz, ikincisi bir elektrikli motor alıyor ve SL 43, giriş seviyesi model olabilir.

 

Tamamen yeni SL'nin bu yıl içinde tanıtılacağı bildirildi.w

Son Güncelleme : 11 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo