Hongqi E111 EV, Tuhaf LED Işıklarıyla Çin'de Erken Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     11 Ocak 2021 11:07

Yalnızca Çin'de satılacak elektrikli Hongqi E111'den yeni görüntüler yayınlandı.

Hongqi E111 EV, Tuhaf LED Işıklarıyla Çin'de Erken Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son zamanlarda Çin'de piyasaya sürülen diğer birçok elektrikli araç gibi, E111 de yolda öne çıkmasını sağlayacak çarpıcı bir tasarıma sahip. Normalde farları bulmayı beklediğiniz yerde oturan kıvrımlı LED gündüz farları sayesinde ön kısım belki de en ilginç olanı. Ana far üniteleri, tamponun daha aşağısında bulunuyor.

Bu elektrikli bir araba olduğu için, aynı zamanda sahte bir ön ızgara ve diğer Hongqi modellerinde olduğu gibi kaputun üzerinde parlak kırmızı bir motif var.

Hongqi E111'in iç mekanını, özellikle de gösterge panelinin ortasında bulunan büyük dikdörtgen bilgi-eğlence ekranı gibi bir kaç önemli özellik belirliyor. Elektrikli otomobil ayrıca tamamen dijital bir gösterge paneli, sportif bir direksiyon simidi ve büyük bir vites seçiciye sahip görünüyor.

Aracın ikinci sırasının görüntüleri, düz bir zemine sahip olduğunu ve bol miktarda diz mesafesi sunduğunu ortaya koyuyor. Arka orta konsolda ayrıca iki bardak tutacağı ve koltukları ayarlamak ya da muhtemelen klima ayarlarını değiştirmek için çeşitli kontroller var.

Car News China, E111 EV'nin yeni bir elektrikli araç platformuna dayandığını ve 190 hp üreten tek elektrik motoruna sahip olduğunu bildirdi. Otomobilin 450 km menzil sunduğu da açıklandı.

Son Güncelleme : 11 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo