Opel, 2022 İçin Elektrikli Mokka-e OPC'yi Onayladı

Ototeknikveri     12 Ocak 2021 12:31

Opel ve İngiltere'deki muadili Vauxhall, sonunda OPC / VXR logosunu tamamen elektrikli Mokka-e'nin daha sportif bir versiyonuyla geri getirecek.

Opel, 2022 İçin Elektrikli Mokka-e OPC'yi Onayladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin iki yıl içinde çıkacak ve Volkswagen T-Roc R ya da Hyundai Kona N'ye sıfır emisyonlu bir alternatif sunmayı düşünüyor gibi görünse de, menüde daha fazla güç çıkışı yok gibi görünüyor.

Vauxhall yöneticisi Stephen Norman, AutoExpress'e "2022'nin başlarında bir VXR Mokka tanıtacağız ve bu otomobil elektrikli motorlu olacak. Azami hız ve hızlanma süresini soruyorsanız, bunlar fazlasıyla var ancak başka şekillerde de performans ekleyebiliriz." dedi.

Bu nedenle, 320 km'ye kadar sürüş menzili sunacak, 50 kWh lityum iyon pil ile çalışan, 134 HP (136 PS / 100 kW) güç çıkışı ve 260 Nm torka sahip elektrikli motorun devam etmesi bekleniyor. Revizyonlara gelince, bunlar yeniden ayarlanmış süspansiyon ve direksiyonun yanı sıra daha büyük tamponlar, tavan rüzgarlığı, yeni jantlar, spor ön koltuklar, özel döşemeler, bilgi-eğlence sistemi ve dijital kadranlar için özel grafikleri içerebilir.

Mütevazı revizyonlara rağmen, Norman otomobilin "herkesin bekleyebileceğinden daha yüksek bir performans seviyesi" sunacağından emin.

 

Yönetici "Bunun, kelimenin tam anlamıyla bir performans arabası olduğunu söyleyebilirim ama bu gereksiz süper otomobil performansı değil." diye konuştu.

Corsa-e elektrikli süper mini aynı zamanda VXR / OPC versiyonuna da sahip olacak ve Vivaro-e ve yeni nesil Astra da bu versiyonla sunulan modeller arasında olacak. Astra'nın yaklaşık 300 HP güç çıkışı veya VW Golf GTE'den yaklaşık 50 HP daha fazla güç üreten bir plug-in hibrit güç aktarma organı kullanması bekleniyor.

Son Güncelleme : 12 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo