Yeni Isuzu D-Max Mart'ta Çıkıyor

Ototeknikveri     15 Ocak 2021 12:06

Ekim 2019'da Güney Asya bölgesinde lansmanını yapan yeni Isuzu D-Max'i ilk kez görmemizin üzerinden epey bir zaman geçti. Araç Mart ayından itibaren Avrupa'ya da geliyor.

Yeni Isuzu D-Max Mart'ta Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Isuzu D-Max, daha yüksek özellikli modellerde standart olacak yeni Bi-LED ışıklara ek olarak, devasa bir ızgara ve şık bir tamponun hakim olduğu ön kısım ile daha modern ve agresif bir dış tasarıma sahip.

Belki de önceki nesil modelden en büyük fark, yeni aracın yumuşak dokunuşlu malzemeler, yeni bir bilgi-eğlence sistemi ve gösterge paneli tasarımına kavuştuğu kaliteli iç mekanı.

Kaputun altında, yeni D-Max, daha geniş raylara ve daha kapsamlı alt gövde koruması için ekstra bir panele sahip güçlendirilmiş bir merdiven şasiye sahip. Bu, yeni ön ve arka süspansiyon, daha iyi ses geçirmezlik ve yeni hıza duyarlı hidrolik direksiyon ile birleştirilmiş.

Tamamen yeni D-Max, 162 HP (164 PS) güç çıkışı ve 360 Nm tork üreten Euro 6D uyumlu dizel motorla İngiltere pazarında satışa sunulacak. Altı vitesli manuel şanzımanın yanı sıra sunulan opsiyonel altı ileri otomatik şanzıman, önceki modele kıyasla yüzde 25 daha hızlı vites değiştirme olanağı sunuyor. Dahası, dört tekerlekten çekişli modeller, hareket halindeyken vites değiştirebilen 4WD sisteminin yanı sıra All Purpose ve Adventure donanım seviyelerinde bir arka diferansiyel kilidi alıyor.

Yeni Isuzu D-Max, dört donanım seviyesinde ve üç kabin tipinde sunulacak: tek, genişletilmiş ve çift kabin. Standart donanımda Otonom Acil Durum Freni, Trafik İşareti Tanıma, Akıllı Hız Sınırlayıcı, Şeritten Ayrılma Önleme ve Uyarı Sistemi yer alırken, yeni D-Max aynı zamanda sınıfında tüm çift kabinli modellerde standart olarak bir arka radara sahip tek kamyonet olacak.

Son Güncelleme : 15 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo