Nissan, e-NV200'ü Karavana Dönüştürdü

Ototeknikveri     21 Ocak 2021 07:37

Nissan, normal bir e-NV200 Evalia'yı aldı ve onu tamamen sessiz bir şekilde dış mekanın üstesinden gelebilen sağlam bir karavana dönüştürdü.

Nissan, e-NV200'ü Karavana Dönüştürdü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

E-NV200 Winter Camper olarak adlandırılan bu konsept, Nissan Orijinal Aksesuar paketinin bir parçası olarak, artırılmış yerden yükseklik, büyük tekerlekler, ön tarafta çelik çubuk ve her iki ucunda da çift spot ve çamurluklar, kapı giriş korumaları, yan çubuklar ve bir dizi kauçuk paspas içeriyor.

 

Evden uzakta gerçek bir ev gibi olan konsept, buzdolabı, katlanır yataklar, yalıtımlı camlar ve işlevsel bir mutfağa sahip. Araç, standart e-NV200 minibüs ve e-NV200 Evalia yolcu minibüsü için mevcut olan Nissan Camper Technology Luxury Kit ile donatılmış ve tavana monte edilmiş güneş paneli üzerinden şarj edilebilen yerleşik 220V güç paketi gibi bir dizi aksesuar eklenmiş.

Nissan Avrupa Kurumsal Satışlar ve LCV Genel Müdürü Dmitry Busurkin, araçla ilgili "Macera ve heyecan verici elektrikli güçle dolu Nissan e-NV200 Winter Camper konsepti, sıfır emisyonlu mobilitenin geleceğinin iyimser bir ifadesidir. Bu vizyon ve standart e-NV200 modellerinde bulunan yenilikçi aksesuar seti, sürücüleri ve dış mekan meraklılarını gelecekte hepimizin can attığı maceralar için heyecanlandıracak." dedi.

 

E-NV200 Winter Camper'da üretim versiyonunda da kullanılan tam elektrikli güç aktarma organı bulunuyor. Araç İngiltere'de Visia için 29,755 £ (40,507 $) ve Evalia için 33,955 £ (46,225 $) fiyat etiketine sahip. Yeni 40 kWh pil, Nissan e-NV200'ün tek şarjda 301 km kadar sürüş yapmasına izin veriyor.

Son Güncelleme : 21 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo