2021 Skoda Kushaq İçin Ön Tanıtım

Ototeknikveri     25 Ocak 2021 11:59

Skoda’nın Hindistan’daki serisi şu anda Rapid, Octavia, Superb, Karoq ve Kodiaq’ı içeriyor ve bu yılın sonundan itibaren Kushaq ile birlikte büyüyecek.

2021 Skoda Kushaq İçin Ön Tanıtım
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yarı kompakt crossover, MQB-A0-IN platformuna dayanıyor ve markanın yeni tasarım dilini, yanında ince farlarla çevrelenen kolayca tanınan ızgarayı, B sütunlarının arkasındaki hafif kavisli tavan çizgisini ve onu diğer Skoda SUV'larla aynı çizgiye getiren bir bagaj kapağı tasarımını içeriyor.

 

Skoda CEO'su Thomas Schafer modelle ilgili “Yeni Skoda Kushaq'ın lansmanı, Hindistan alt kıtasında Skoda Auto için yeni bir çağın başlangıcına işaret ediyor. Hindistan 2.0 projesi kapsamındaki tüm Volkswagen Grubu faaliyetlerini denetlediğimiz bölgedir.” dedi.

 

Yönetici sözlerine şöyle devam etti: “Kushaq, dört yeni orta boy Skoda ve Volkswagen modelinden oluşan bir model atağının başlangıcını işaret ediyor. Bu araçların tümü, Skoda Auto'nun Hindistan pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak uyarladığı modüler enine matrisin MQB-A0-IN versiyonunu temel alacak. Bu modelin Hintli müşterilerimize hitap edeceğinden çok eminim."

Skoda, Kamiq ile aynı 2651 mm uzunluğundaki aks mesafesiyle, geçen yıl Vision In Concept tarafından önizlenen Kushaq, beş kişiye kadar yer sunuyor ve büyük bir bagaja sahip. İç mekanı henüz görmedik, ancak model gösterge panelinin ortasına monte edilmiş bir dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemine ve standart klimaya sahip olacak ve üst donanım seviyeleri otomatik klima kontrolü ile gelecek.

Diğer özellikler arasında yokuşta kalkış yardımı, hız sabitleyici, yağmur algılayıcı silecekler, alacakaranlık algılayan farlar ve lastik basıncı izleme sistemi bulunuyor. LED arka lambalar ve üçüncü fren lambası da standart olacak.

Kushaq'a donanım seviyesine bağlı olarak önden çekiş, altı ileri manuel şanzıman, altı ileri otomatik şanzıman veya yedi ileri DSG şanzımana bağlı 1.0 ve 1.5 litrelik TSI benzinli motorlar güç verecek.

 

Aracın prömiyeri Mart ayında yapılacak.

Son Güncelleme : 25 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo