Renault Kiger Üretim Formuyla Tanıtıldı

Ototeknikveri     28 Ocak 2021 12:24

Renault, Kiger'dan yeni teaser yayınladı. Benzer şekilde adlandırılmış bir konsept ile önizlenen üretim modeli anında tanınıyor, ancak birkaç küçük değişiklik içeriyor.

Renault Kiger Üretim Formuyla Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önden başlayarak, göze çarpan bir Renault logosuna sahip revize edilmiş bir ızgarayı görebiliriz. Yanında ince LED gündüz farları bulunuyor.

 

Detayların anlaşılması zor olsa da tanıdık camlı kısımlar ve daha geleneksel bir portbagajı görebiliyoruz. Daha aşağıda konumlandırılmış ışıklar konseptten alınmış, ancak üretim modeli muhtemelen daha az agresif bir ön tampon kullanacak.

 

Renault, Kiger hakkında pek bir şey söylemedi, ancak model dört metreden daha kısa ve Hindistan pazarı için tasarlandı. Konsept tanıtıldığında şirket, üretim modelinin "Hindistan pazarının % 51'ini temsil eden B segmentinde [SUV] yenilik ve modernlik arayan müşterileri çekeceğini" söyledi. Şirket ayrıca crossover'ın "şaşırtıcı derecede geniş" ve hem şehirde hem de kırsal kesimde rahat olacağını vaat etti.

Renault Kiger konsepti

 

Model "Hindistan için tasarlanmış ve geliştirilmiş" olsa da, Renault zaten Kiger'in diğer pazarlara ihraç edileceğini doğruladı. Özelliklerle ilgili henüz detaylı bir açıklama yok, ancak diğer gelişmekte olan pazarlarda da sunulması muhtemel.

 

Teknik özellikler bir sır olarak kalmaya devam etse de model CMFA + platformunu kullanacak ve tamamen yeni bir turboşarjlı motorla çalıştırılacak. Yeni model "heyecan verici" bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Son Güncelleme : 28 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo