Bu Özel DBA Speedback GT'nin Bir Piknik Koltuğu ve Özel Bir İçecek Seti Var

Ototeknikveri     31 Ocak 2021 09:38

David Brown Automotive (DBA), Almanya'daki sahibine gönderilecek olan başka bir Speedback GT'nin daha yapımını tamamladı.

Bu Özel DBA Speedback GT'nin Bir Piknik Koltuğu ve Özel Bir İçecek Seti Var
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Resimdeki Speedback GT, yardımcı LED aydınlatma ve parlak metal vurgulara sahip siyah örgü saten ızgaraya sahip ve Blue Moon rengiyle tamamlanmış. Ismarlama GT, yaz kullanımı için, Avon tarafından yapılan David Brown markalı lastiklerle sarılmış, 19 inç cilalı paslanmaz çelik ve telli jant setinin üzerine oturuyor ve ayrıca, kış sürüşü için İngiltere bayrağından ilham alan bir jant seti ile birlikte geliyor.

'Tabak' ten rengi deri ile sarılmış ve el yapımı 'Elm Burr' saten vernikli ahşap kaplamalarla donatılmış iç mekan da özel ve sahibinin tercih ettiği cin tonik içeceklerini saklayabilen ve "tam anlamıyla İngiliz" olarak adlandırılan bir içecek setine sahip. İki kristal highball bardak da iç mekandaki lüks atmosfere dahil. Ayrıca bagajdan dışarı uzanan piknik koltuğunun altında saklanan özel bir yün piknik battaniyesi de var.

DBA'nın Büyük Britanya'daki zanaatkârları ve teknisyenleri tarafından elle üretilmesi 8000 saatten fazla süren Speedback GT, üretimden kaldırılan Jaguar XK'ye dayanıyor ve klasik Aston Martin DB5'i hatırlatan bir gövdeye ve güncellenmiş bir gösterge paneli ile orta konsolun dikkat çektiği bir iç mekana sahip.

Otomobilin 5.0 çift salyangozlu süperşarjlı V8 motoru 510 hp güç çıkışı ve 625 Nm tork değerine sahip. Motora altı ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor. Bu donanımla otomobil 4.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor ve azami hız 250 km/s.

Son Güncelleme : 31 Ocak 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo