Yeni Nissan Leaf10 Special Edition Modelin 10. Yılını Kutluyor

Ototeknikveri     03 Şubat 2021 09:19

Nissan, elektrikli modelin 10. yıl dönümünü kutlamak için Leaf10 adlı yeni bir özel versiyonunu duyurdu.

Yeni Nissan Leaf10 Special Edition Modelin 10. Yılını Kutluyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Nissan Leaf10, bu Şubat ayından itibaren Avrupa'da satışa sunulacak ve daha fazla standart donanım ile birlikte yeni bir dış renk ve modele özgü ayrıntılar sunacak.

 

Nissan Leaf'in yeni özel versiyonu sınırlı sayıda satışa sunulacak, ancak otomobil üreticisi kaç tane olduğunu belirtmedi.

 

Yeni Nissan Leaf10'un belki de en ayırt edici özelliği yan aynaları, tavan çizgisini ve bagaj kapağını süsleyen desen detayları. Kumico'dan ilham alan karmaşık desen, C sütununda modelin adını da içeriyor ve yepyeni iki tonlu Seramik Gri ve İnci Siyahı renk seçeneği ile birleştirilmiş. Müşteriler ayrıca standart İnci Siyah Metalik'i de seçebilirler. Ek olarak, tüm N-Connecta modelleri, Nissan Leaf'in "daha dinamik" görünmesini sağlamak için 17 inçlik alaşım jantlar üzerinde oturuyor.

 

Nissan ayrıca standart olarak modelde Kör Nokta Müdahalesi ve yeni piyasaya sürülen Akıllı Dikiz Aynasını da sunuyor. İsteğe bağlı özellikler, şirketin NissanConnect hizmetleri akıllı telefon uygulamasını tamamlayan bir işlev olan yedi cihaza kadar dahili 4G bağlantısını da içeriyor.

 

Nissan Avrupa Elektrikli Binek Araçlar ve Altyapı Pazarlama Müdürü Helen Perry, "LEAF 2010 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana Nissan, araç sahiplerinin taleplerini ve yaşam tarzlarını karşılamak için elektrikli araç teknolojisini, bağlantılı hizmetlerini ve tasarımını geliştirmeye devam etti." dedi.

 

Yönetici sözlerine şöyle devam etti: “İkonik modelimiz, Avrupa çapında 180.000'den fazla sürücüyü cezbetti. Geliştirilmiş stil özellikleri ve Araç İçi Wi-Fi gibi en son teknolojiler ve uzaktan erişim işlevleri ile; LEAF, elektrikli araç yolculuğuna yeni başlayanları heyecanlandırmaya devam edebilir."

 

Yeni Nissan Leaf10'un fiyatları, Birleşik Krallık'ta devlet teşviğiyle birlikte 28.820 £'den başlıyor.

Son Güncelleme : 03 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo