Airstream'in Yeni Karavanı ile Her Yer Ofis

Ototeknikveri     03 Şubat 2021 10:41

Pandemi uzadıkça hepimiz evlerde sıkılmaya başladı. Bazı şanslı kişilerin şimdi Airstream ile dört duvar arasından kaçma şansı var.

Airstream'in Yeni Karavanı ile Her Yer Ofis
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Flying Cloud 30FB Office, markanın hayranları tarafından memnuniyetle karşılanacak ve tüm olanaklara sahip olacak. Araçta panoramik bir manzara sunan üç pencere bulunurken, masa ve sandalye özellikle karavan için tasarlanmış.

Sandalye, yolda giderken çalışmanızın sarsıntıdan etkilenmemesi için masanın kenarındaki girintili oyuklara düzgünce oturuyor. Ayrıca masa, sürgülü çekmecelere ve saklama bölmelerine sahip. Öte yandan, gerektiğinde bunların hepsi özenle yerlerine saklanarak ortam bir yatak odasına dönüştürülebiliyor.

Kapakları tebeşirle yazılabilir ve silinebilir kara tahta malzemesinden yapılmış baş üstü dolapları, bir mahremiyet perdesi, kabloları düzenlemek ve monitörleri monte etmek için masa rondelaları, ekstra çalışma alanı için bir açılır masa ve ofis genelinde bulunan USB bağlantı noktaları da karavanda yer alan özellikler arasında.

Ofis kısmının yanı sıra, karavanda çift kişilik yatak, açılır kapanır yemek odası ve altı kişinin uyuyabileceği kadar yer var. Bu, aracı pandemi devam ederken evden çıkıp doğada bulunmak isteyen aileler için oldukça sağlam bir seçenek haline getiriyor.

Airstream Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Justin Humphreys, araçla ilgili "Flying Cloud, 1949'da piyasaya sürüldüğünden beri birçok değişiklik gördü, ancak aileler ve çiftler için her zaman popüler bir seçenek oldu. Bu yeni model, zaten mükemmel olan iç mekan planında küçük bir değişiklik yapıyor ve Airstream'inizi kullanma şeklinizi değiştiriyor. Dışarı çıkmanız, ailenizle zaman geçirmeniz ve işinize bağlı kalmanız için size daha da fazla esneklik sağlıyor. Airstream rüyası gerçek oldu." dedi.

Yine de söz konusu ailenin bunu alabilmek için epey varlıklı olması gerekecek. Airstream Flying Cloud 30FB Office'in fiyatı 107.500 $'dan başlıyor.

Son Güncelleme : 03 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo