Mercedes-Benz Bu Ay Yeni 2022 C-Serisi'ni Gösterecek mi?

Ototeknikveri     06 Şubat 2021 12:28

Mercedes-Benz, bazılarının hayal ettiğinden daha erken ortaya çıkması beklenen 2022 C-Serisi'nin tanıtımı için son hazırlıkları yapıyor.

Mercedes-Benz Bu Ay Yeni 2022 C-Serisi'ni Gösterecek mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

AutoBild İspanya tarafından markanın tamamen yeni BMW 3 Serisi ve Audi A4 rakibinin bu ay içinde piyasaya çıkacağı ve büyük tarih olarak 23 Şubat'ın onayladığı iddia edildi.

C-Serisi Sedan ve C-Serisi Station'ın satışa çıkacak ilk gövde stilleri olması bekleniyor, ardından Coupe ve Cabrio, muhtemelen yılın ilerleyen aylarında veya 2022'nin ilk yarısında gelecek. All-Terrain modelinin ne zaman görücüye çıkacağı ise bilinmiyor.

Tüm C-Serisi modeller, daha büyük E-Serisi ve S-Serisi'nde görülen birçok tasarım detayını paylaşacak, her iki uçta daha şık ve daha köşeli aydınlatma üniteleri bulunacak, ancak siluet tanıdık gelecek. Kokpitin belirleyici özelliği yeni MBUX portre tarzı bilgi-eğlence sistemi olacak ve ona bağımsız dijital gösterge panelinin yanında modern bir his verecek. Kabinin genel tasarımı şirketin amiral gemisi sedanına benzeyecek ve segmentteki en iyi görünen kabinlerden birisi olması bekleniyor.

Hemen hemen her güç ünitesinin yarı hibrit desteği almasıyla birlikte motor serisi yoğun bir şekilde revize edilecek. Ayrıca plug-in hibrit sçeenekler de sunulacak. En üst donanım seviyesi AMG'nin, çift turbo V8 motorun yerine düz altı silindirli ya da yeni AMG 45 serisinden elektrifikasyonla C63'e adapte edilen 2.0 litre dört silindirli motoru alması bekleniyor.

Son Güncelleme : 06 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo