Elektrikli Genesis eGV70 SUV, Ağır Kamuflaj Altında Görüntülendi

Ototeknikveri     10 Şubat 2021 12:29

Hyundai’nin lüks otomobil markası Genesis, ilk SUV'si GV70'i elektrikli hale getirmeye hazırlanıyor. Prototipler üzerinde herhangi bir çıkartma bulunmadığından, bunun tamamen elektrikli bir model mi yoksa bir plug-in hibrit model mi olduğunu henüz bilmiyoruz. Genesis'in yakın zamanda eGV70 adını ve diğer bazı "e" ile başlayan adları tescil ettirdiğini hatırlatalım.

Elektrikli Genesis eGV70 SUV, Ağır Kamuflaj Altında Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Almanya'da test edilirken görüntülenen Koreli SUV, modifiye edilmiş bir ızgara ve daha küçük yan hava girişlerine sahip yeni tampon tasarımıyla normal GV70'ten biraz farklı.

 

Çift far ve arka lambalar muhtemelen devam edecek ve arka tampon, herhangi bir egzoz borusu içermeyeceği düşünülürse çok daha temiz görünecek (bir plug-in hibrit olsa bile, muhtemelen arkada gizlenecekler). Ayrıca eGV70'in özel tekerleklere ve bagaj kapağında bir tür "e" işaretine sahip olması bekleniyor.

 

Kalın kamuflaj nedeniyle, herhangi bir şarj bağlantı noktasını tespit etmek imkansız ancak tam bir elektrikli araç olması durumunda, Genesis, yanmalı motorlu modelde yakıt doldurma kapağının olduğu sol arka çamurluğa şarj portunu yerleştirebilir.

 

Bahsedildiği gibi, güç aktarma organı tamamen bir gizem olmaya devam ediyor, ancak bir elektrikli otomobilden bahsediyorsak, yine test aşamasında olan elektrikli G80'e benzer olabilir ki bu da tek şarjla 500 km'nin üzerinde menzil sunuyor.

 

Yeni eGV70'in (adı henüz onaylanmadı) Genesis'in yaklaşan elektrikli (ve / veya PHEV) araç ailesinde yalnız kalmaması muhtemel, çünkü eG70, eG80, eG90, eGV80 ve eGV90 gibi diğer adlar da tescil edildi.

 

Markanın en küçük elektrikli SUV'sinin çıkış tarihi bilinmiyor, ancak casus fotoğrafçılar aracın yıl sonundan önce çıkabileceğini düşünüyor.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo