2021 Skoda Scala Edition S Tanıtıldı

Ototeknikveri     14 Şubat 2021 04:19

Skoda ve ABT Sportsline, Almanya'da kompakt hatchback'in özel bir versiyonu olan Scala Edition S'yi yaratmak için bir araya geldi.

2021 Skoda Scala Edition S Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Başlangıçta 500 birimle sınırlı olan bu model, daha güçlü ve daha sportif bir tasarıma sahip Monte Carlo sınıfına dayanıyor.

 

1.5 litrelik TSI benzinli motor, 190 PS (187 HP / 140 kW) güç çıkışı ve 290 Nm (214 lb-ft) tork ile geliyor. Normal modele kıyasla güç çıkışı 40 PS (39 HP / 29 kW), tork değeri 40 Nm artırılmış ve motor altı ileri manuel şanzımana bağlanmış.

 

Ön rüzgarlık, tavan spoyleri ve arka difüzör elemanının eklenmesiyle hafif yükseltilmiş dış yüzey ile birlikte otomobil sürüş yüksekliğini 15 mm (0,6 inç) düşüren bir spor süspansiyona sahip.

 

Kadife Kırmızısı, Kara Büyü İnci ve Çelik Grisi renklerde mevcut olan Scala Edition S, ABT'nin 18 inç ER-C18 tekerleklerine sahip ve Monte Carlo'nun ızgarada, yan ayna muhafazalarında ve yan eteklerdeki siyah tasarım öğelerini, renkli arka camları, dinamik dönüş sinyallerine sahip LED farlar ve arka lambaları da barındırıyor.

 

İç mekanda, sınırlı sayıda üretilen model, siyah kumaşla döşenmiş ön spor koltuklara, çok işlevli bir spor direksiyon simidine, paslanmaz çelik pedallara ve karbon kaplamaya sahip. Standart donanım aynı zamanda Bolero bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth ve uzaktan araç erişimi ve diğer yardım hizmetleri sağlayan Care Connect'i içeriyor.

 

Yeni Scala Edition S, 33.790 € (40.969 $) tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek.

Son Güncelleme : 14 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo