MINI’nin Electric Cooper SE'si Artık Collection Edition'la Geliyor

Ototeknikveri     14 Şubat 2021 06:19

Elektrikli MINI Cooper SE, benzersiz bir özellik ve yeni tasarım öğeleri sunan Collection Edition özel sürümünü kazandı.

MINI’nin Electric Cooper SE'si Artık Collection Edition'la Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Cooper SE, öne çıkan özelliği Multitone tavan kaplaması olmasına rağmen, Island Blue metalik boyayı da sunan ilk MINI modeli oluyor.

 

Markanın İngiltere, Oxford'daki fabrikasında yeni bir boya tekniği sayesinde hazırlanan yeni tavan boyası seçeneği, San Marino Mavisi'nden Pearly Aqua'ya ve ön cam çerçevesinden arkaya doğru Jet Black'e devam eden bir renk gradyanı şeklinde.

 

Buna ek olarak, yeni MINI Cooper SE Collection Edition'ın dış kısmında özel kaput ve yan şeritler, siyah yan ayna kapakları, 17 inç hafif alaşım jantlar, ızgarada parlak Piyano Siyahı ayrıntılar, farlar ve arka lamba çevreleri bulunuyor.

 

Collection Edition, hala 181 HP (184 PS) güç çıkışı, 271 Nm tork ve 32,6 kWh lityum iyon pil paketine sahip bir elektrikli motorla geliyor, dolayısıyla kaputun altında hiçbir şey değişmedi. Resmi sürüş menzili, WLTP döngüsünde 203 ile 234 km arasında derecelendirilmiş.

 

Sıfırdan 100 km/s hıza çıkış 7.3 saniye sürerken, azami hız 150 km/s ile sınırlandırılmış. Elektrikli MINI Cooper SE, bir DC hızlı şarj cihazına takıldığında yalnızca 35 dakikada veya standart şarj kablosuyla iki buçuk saatte pilini yüzde 80'e kadar şarj edebiliyor.

 

Standart donanım, adaptif LED farları, açık gri kumaş / deri kombinasyonlu spor koltuklar, yeni bir alüminyum kaplama, antrasit bir tavan döşemesi ve Connected Navigation paketini içeriyor. İsteğe bağlı Connected Navigation Plus paketi, bir baş üstü ekranı, kablosuz akıllı telefon şarjı, konsiyerj ve diğer bağlı hizmetlerden oluşuyor. Müşteriler ayrıca, dur-kalk işlevli aktif hız sabitleyici içeren sürücü yardım paketi Driver Assistance Plus'ı da seçebiliyorlar.

Son Güncelleme : 14 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo