Lansmandan Önce Yeni Nissan Qashqai'ye Bir Kez Daha Göz Atın

Ototeknikveri     15 Şubat 2021 09:56

Nissan, 18 Şubat'taki lansmandan önce yeni 2021 Qashqai modelinden bir teaser daha yayınladı.

Lansmandan Önce Yeni Nissan Qashqai'ye Bir Kez Daha Göz Atın
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kısa video bize yeni Qashqai tarafından kullanılan revize edilmiş arka lambaları ilk kez gösteriyor. Bu ışıklar, eski modelde bulunanlardan daha çarpıcı ve önde diğer yeni Nissan'lara benzer farlarla tamamlanıyor.

 

Bu teaser'da bir dizi başka önemli ayrıntı daha açıklanıyor. Örneğin yan aynaların A sütunlarından kapılara taşındığını görebiliriz. Yeni Qashqai ayrıca teaser'daki örneğin dışını süsleyen parlak mavi boyayla kontrast oluşturan siyah aynalar, siyah sütunlar ve parlak siyah bir tavan ile sunuluyor.

 

Nissan tarafından bu ayın başlarında yayınlanan bir önceki teaser, iç mekanda da çeşitli değişiklikler yapılacağını ortaya çıkardı. Örneğin, 12,3 inçlik bir dijital gösterge kümesi, yeni bir 9 inç bilgi-eğlence sistemi ve 10,8 inçlik bir baş üstü ekranı olacak. Diğer önemli özellikler arasında kablosuz şarj pedi, ortam aydınlatması, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon simidi, Nappa deri döşeme ve birinci sınıf bir ses sistemi seçeneği yer alacak.

 

Avrupa'da Nissan'ın yeni kompakt SUV'si yeni e-Power hibrit sistemle sunulacak. Sistemde 155 hp 1.5 litre değişken sıkıştırmalı benzinli motor ve arka tekerlekleri süren bir elektrikli motor bulunuyor. Toplam güç çıkışı 187 hp. Ayrıca 1.3 litre DiG-T benzinli motor ve 12 volt yarı hibrit sistemle 138 hp ve 156 hp güç seçeneği sunan bir giriş seviyesi versiyon da var.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo