Elektriklendirilmiş 2022 Mercedes-Benz C-Serisi 23 Şubat'ta Geliyor

Ototeknikveri     15 Şubat 2021 10:21

Mercedes-Benz, yeni nesil C-Serisi'ni önümüzdeki hafta tanıtacağını duyurdu.

Elektriklendirilmiş 2022 Mercedes-Benz C-Serisi 23 Şubat'ta Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Premium kompakt model, 23 Şubat itibarıyla şirketin medya platformunda tanıtılacak ve sunum online olarak yayınlanacak.

 

Resmi olarak onaylanmamışsa da, 2022 Mercedes C-Serisi'nin Sedan ve Station gövde stillerinde ve muhtemelen C-Serisi All-Terrain olarak adlandırılan bir yükseltilmiş versiyon ile prömiyer yapması bekleniyor.

 

Bu versiyonların hepsi, bir Mercedes serisi için ilk olarak, elektrikli ve hibrit güç aktarma organlarını kullanacak. Serinin yanmalı motorlar bakımından yalnızca dört silindirli motorlardan oluşabileceğini, daha düşük sürümlerde sunulan yarı hibrit sistemlerin yerini üst donanım seviyelerinde plug-in hibritlerin alabileceğini düşünüyoruz. Alman otomobil üreticisinin hem benzinli hem de dizel motorları elektrik desteği ile piyasaya sürmeyi planladığı tahmin ediliyorsa da, dizel muhtemelen Avrupa ile sınırlı olacak.

Arkadan ve dört tekerlekten çekiş seçeneği ve yaklaşık 250 HP toplam güç çıkışıyla ilk olarak C300 gelebilir. Bir plug-in hibritin sonunda ona katılacağı anlaşılıyor ve C63, belki de 2.0 litrelik bir motordan destek alan sistem ile, 500 HP'nin üzerinde bir güç çıkışı sunabilir.

 

Kokpit, benzer tarzda bir gösterge panosu ve tablet benzeri dijital kadranların yanında oturan büyük bir dikey dokunmatik ekrana sahip ikinci nesil MBUX bilgi-eğlence sistemi ile S-Serisi'nin iç ortamını yansıtacak.

 

En son teaser, S-Serisi ile karşılaştırıldığında daha yuvarlak bir şekle ve farklı grafiklere sahip olan far kümesine de bir bakış sunuyor.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo