Güncellenen BMW X6, iX Benzeri Kavisli Bir Ekranla Görüntülendi

Ototeknikveri     17 Şubat 2021 01:00

Üçüncü nesil BMW X6, henüz iki yaşından küçük, ancak şirket şimdiden bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

Güncellenen BMW X6, iX Benzeri Kavisli Bir Ekranla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Model geliştirmenin ilk aşamalarında olduğu için, bazı koyu renkli farlar haricinde dışarıda görülecek pek bir şey yok. Ancak bunlar, üretim modelinde yer alacak asıl farlar değil.

Büyük olasılıkla, revize edilmiş tamponlar ve değiştirilmiş bir ızgara gibi olağan güncelleme özellikleriyle karşılaşacağız. Bununla birlikte, crossover'ın BMW'nin büyük boyutlu ızgara trendini takip edip etmeyeceğini söylemek için henüz çok erken.

Kabine geçtiğimizde, yeni bir dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi dahil olmak üzere bir dizi değişiklik görebiliriz. Ekranlar kavisli ve gelecek iX'ten aktarılıyor gibi görünüyor. Durum buysa, gösterge kümesi 12,3 inç, bilgi-eğlence sistemi ise 14,9 inç boyutunda olabilir.

Vites kolunun yerini bir anahtar ve bir park butonu almış. Bu, daha akıcı bir görünümle sonuçlanıyor ancak bir dokunmatik ekran kadar sezgisel kullanım havası vermiyor.

Casus fotoğrafçılar, prototipte klima kontrollerinin işlevsel olmadığını belirten bir çıkartma yer aldığından, üretim modelinin kontrol araçlarının revize edebileceğini de belirtti. Bunun nedeni, daha sonra yeni bileşenlerin eklenecek olması olabilir, ancak henüz hiçbir şey resmi değil.

Motor seçenekleri onaylanmadı, ancak Amerika Birleşik Devletleri'nde 335 hp (250 kW / 340 PS) güç çıkışı ve 450 Nm tork üreten turboşarjlı 3.0 litrelik altı silindirli bir motor bekleniyor. 523 hp (390 kW / 530 PS) ve güç çıkışı ve 750 Nm tork geliştiren tanıdık bir turboşarjlı 4.4 litrelik V8 de seçenekler arasında olabilir.

Güncellenen X6'nın ne zaman geleceği konusunda bir bilgi yok, ancak erken geliştirme durumu göz önüne alındığında, gelecek yıl bir 2023 modeli olarak tanıtılabilir.

Son Güncelleme : 17 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo