Dünyanın İlk Zırhlı BMW X7'si El Bombasına Bile Dayanıklı

Ototeknikveri     18 Şubat 2021 12:59

BMW X7 politikacılar, yöneticiler ve ünlüler arasında popüler olduğundan, INKAS dünyanın ilk zırhlı versiyonunu sunmaya karar verdi.

Dünyanın İlk Zırhlı BMW X7'si El Bombasına Bile Dayanıklı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Olağanüstü koruma ve konfor seviyeleri sunmak için tasarlanan zırhlı X7, ilk bakışta çok özel görünmüyor. Bununla birlikte, daha yakından bakıldığında kalın kurşun geçirmez cam ortaya çıkıyor.

 

Elbette, X7 panoramik sunroof gibi olanaklar sunmasına rağmen 360 ° koruma sağladığından, bu buzdağının sadece görünen kısmı. Şirket fazla ayrıntıya girmedi, ancak aracın korumalı bir yolcu bölmesine, güçlendirilmiş bir süspansiyona, patlak yol alabilen lastiklere ve kritik elektrik sistemlerinin yanı sıra akü için korumaya sahip olduğunu belirtti. Bu değişiklikler sayesinde, crossover "yukarıdan aşağıya koruma sağlıyor ve hatta kapı lastiklerinden içeriye mermilerin girmesini engelleyebiliyor".

Mermilerden bahsetmişken, X7, CEN 1063 BR6 balistik standardını karşılıyor ve 7.62x51mm veya .308 Winchester FMJ mühimmatı ateşleyen tüfeklerden gelen saldırılara dayanabiliyor. Crossover aynı zamanda yolcuları aynı anda patlatılan iki el bombası da dahil olmak üzere patlamalardan koruyor.

Standart model etkileyici düzeyde koruma sunarken, müşteriler duman perdesi sistemi, hava filtreleme sistemi ve motor bölmesi yangın söndürme sistemi gibi yükseltmeleri satın alabiliyorlar. Model ayrıca sirenler, acil durum ışıkları ve dışarıya anons sistemi ile donatılabiliyor.

Kaputun altında, xDrive40i modelinde 335 hp (250 kW / 340 PS) üreten turboşarjlı 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motor var. Müşteriler ayrıca 612 hp'ye (456 kW / 620 PS) kadar güç üreten çift turbo 4.4 litrelik V8'i de tercih edebiliyorlar. Hangi motor seçilirse seçilsin, tümü sekiz ileri otomatik şanzımana ve dört tekerlekten çekiş sistemine bağlı.

Son Güncelleme : 18 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo