Geely, Yeni CMA Tabanlı KX11'i Tanıttı

Ototeknikveri     21 Şubat 2021 11:31

Geely, geçtiğimiz aylarda yayınladığı bir teaser'ın ardından, kod adı KX11 olan yeni crossover'ını tanıttı.

Geely, Yeni CMA Tabanlı KX11'i Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirket "bizi izlemeye devam edin" dışında pek bir şey söylemese de, KX11, arkaya doğru uzanan farlarla çevrelenmiş belirgin bir ızgaraya sahip. Ayrıca, otomobil entegre LED gündüz farlarına ve dönüş sinyallerine sahip gibi görünüyor.

Daha da arkaya doğru gidersek, minimalist bir kaplama ve aracın etrafını saran belirgin bir omuz çizgisi görebiliriz. Tasarımcılar ayrıca crossover'a aerodinamik kaporta, geniş bir camlı kısım ve hafif eğimli bir tavan kazandırmışlar.

 

Arkada, şık ve krom süslemeli havalandırmalı bir tampon var. Crossover ayrıca ince arka lambalara, köşeli bir arka cama ve bagaj kapağına monte edilmiş bir rüzgarlığa sahip.

Geely sessizliğini koruyor, ancak şirket daha önce modelin Polestar 2, Volvo XC40 ve Geely ve Lynk & Co.'dan çeşitli diğer araçların temelini oluşturan Kompakt Modüler Mimari'yi (CMA) kullanacağını doğrulamıştı.

 

Modelin üçüncü çeyrekte üretime girmesi planlanıyor ve bildirildiğine göre 235 hp (175 kW / 238 PS) güç çıkışı ve 350 Nm tork üreten turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motorla sunulacak. Ayrıca, toplam 255 hp (190 kW / 258 PS) güç çıkışı ve 415 Nm torka sahip, turboşarjlı 1.5 litrelik üç silindirli motor ve elektrik motorlu bir plug-in hibrit versiyon da olabilir.

Hiçbir şey resmi olmamakla birlikte, model Nisan ayında Şangay Otomobil Fuarı'nda detaylandırılabilir.

Son Güncelleme : 21 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo