Hyundai'ye K-Pop Yorumu: Blink

Ototeknikveri     22 Şubat 2021 12:13

Hyundai, piyasanın en iyileriyle rekabet edebilecek araçlar üretiyor ve bu çizimlerde sunulan konsepte benzer bir şeyi piyasaya sürmeyeceğini söyleyebiliriz, yine de bu çok ilginç bir tasarım çalışması olmuş.

Hyundai'ye K-Pop Yorumu: Blink
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu Hyundai konsepti, onu bir staj projesi için yaratan Sachin Sing Tensing'in eseri. Konsept K-pop grubu Blackpink ile işbirliği olarak tasarlandı ve ülkenin otomotiv sektörünü gelişen müzik sektörü ile birleştirmeyi hedefliyor.

 

Bunu göz önünde bulundurarak, Hyundai Blink olarak adlandırılan araç "yumuşak" bir tasarıma sahip ve Fiat 500'e benzer boyutlarla dikkat çekiyor. Blink'in ön kısmı, Hyundai'nin ince LED farlara sahip tamamen elektrikli 45 EV Konseptinden esinlenmiş ve arabanın her zaman gülümsüyormuş gibi görünmesini sağlayan, devasa, siyah bir ön ızgara var. Aks mesafesi, tıpkı ön ve arka çıkıntılar gibi çok kısa ve bu da ona yolda benzersiz bir duruş sağlıyor. Ek olarak, Tensing, tavanı oldukça alçakta olacak şekilde tasarladı ve çekici oranlara daha da katkıda bulundu.

 

Tasarımın benzersiz bir yönü de, kabinin içini görmenizi sağlayan büyük cam panellere sahip kapılar. Kapılar ayrıca daha kolay giriş ve çıkışa izin vererek geriye doğru açılıyor. Ön ızgara, arka tampon, arka rüzgarlık ve lastikler de dahil olmak üzere dış kısımda bir avuç pembe dokunuş görünümü tamamlıyor.

 

Not: Bu, Sachin Sing Tensing tarafından bağımsız bir tasarımdır ve Hyundai ile ilgili değildir veya onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 22 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo