BMW 7 Serisi'ni Otonom Sürüş Sensörlü i7 ile Birlikte Test Ederken Yakalandı

Ototeknikveri     22 Şubat 2021 11:28

Konu elektrifikasyon olduğunda BMW biraz geride kalıyor, ancak en son casus fotoğraflar firmanın elektrikli araçları üzerinde tam gaz çalışmaya devam ettiğini ortaya koydu.

BMW 7 Serisi'ni Otonom Sürüş Sensörlü i7 ile Birlikte Test Ederken Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil üreticisi, amiral gemisi sedan serisine eklenecek üç yeni üyeyi test ederken yakalandı: 7 Serisi, 7 Serisi hibrit ve i7 EV.

 

i7'nin casus fotoğrafları daha önce ortaya çıktı ve 7 Serisi'ne oldukça benzeyen bir şekle sahip olduğunu gördük. Arabanın yan tarafında elektrikli bir araç olduğunu gösteren bir çıkartma var. Öte yandan, son fotoğraflarda ızgaranın sağ kısmında fazladan bir sensör de görüyoruz. Bu sensör büyük ihtimalle otonom ya da yarı otonom sürüş teknolojisi için olabilir.

 

Teknoloji, birçok üretici için gerçek bir gurur kaynağı haline geldi ve Audi zaten A8'de seviye 3 otonom sürüş yeteneği olduğunu iddia ediyor. 2023 model yılında ortaya çıkması beklenen BMW'nin yeni otomobili de bazı otonom teknolojilere hazır olabilir.

 

Bu ayın başlarında Almanya'da çıkan haberler doğrultusunda, i7'nin çok etkileyici bir araba olması bekleniyor. Görünüşe göre tek şarjla 700 km gidebilen ve 120 kWh pil paketi ile 650 hp güç çıkışı sunan büyük sedan, segmentinde rekabet edebilecek rakamlara sahip.

 

Aslında içten yanmalı 7 Serisi veya hibrit versiyon hakkında daha az şey biliyoruz. BMW'nin şu anda mevcut modelin bir plug-in hibrit versiyonunu sunduğunu düşünürsek, yeni model serisinde de bu versiyonun bulunması olası. Fotoğraflarda görünür egzoz borularının olmaması da bu anlamda dikkat çekici.

 

Otomobilde büyük bir ızgara bulunması, genel şeklin mevcut modelden çok fazla farklı olmaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 22 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo