Yeni Karma GS-6 Tanıdıldı

Ototeknikveri     23 Şubat 2021 12:04

Karma’nın yolculuğundaki bir sonraki bölüm, şirketin yeni GS-6'yı tanıtmasıyla bugün başlıyor.

Yeni Karma GS-6 Tanıdıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Anında tanınabilir görünen model, Revero GT’nin şık tasarımını koruyor, ancak fiyatlandırma 83.900 $'dan başladığından çok daha uygun.

 

GS-6, Standart, Lüks ve Spor olarak bilinen üç farklı donanım seviyesinde mevcut. Şirket fazla ayrıntıya girmedi, ancak model bir Brembo fren sistemi ile desteklenen 21 veya 22 inç jantlarla donatılabiliyor.

 

İç mekan da tanıdık ve bu, müşterilerin Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğuna sahip dijital bir gösterge paneli ve 10,2 inç bilgi-eğlence sistemi bulacağı anlamına geliyor. Öne çıkan diğer özellikler arasında ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, sekiz hoparlörlü ses sistemi ve havadan güncellemeler yer alıyor.

 

Karma kişiselleştirmeyi benimsedi ve bu GS-6'ya taşındı. Karbon fiber döşeme ve beş farklı deri renginin yanı sıra model, Kaliforniya orman yangınlarından kurtarılan geri kazanılmış ahşap gibi benzersiz seçeneklerle donatılabiliyor.

 

Güvenlik cephesinde, otomobilde sekiz hava yastığı, Şeritte Kalma Desteği ve Dur & Kalk özellikli Adaptif Hız Sabitleyici dahil olmak üzere çeşitli sürücü destek sistemleri bulunuyor. Model ayrıca Otomatik Acil Durum Freni, Kör Nokta İzleme, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Park Mesafesi İzleme ve Çevre Görüş Kamera Sistemine sahip.

 

Hangi donanım seviyesinin seçildiğine bakılmaksızın, tüm GS-6'lar menzili genişletilmiş elektrikli araçlar. Otomobiller toplam 536 hp (400 kW / 543 PS) güç çıkışı ve 746 Nm tork üreten, arkaya monte iki motor ve 28 kWh lityum iyon pil paketine sahip.

Batarya 129 km elektrikli sürüş menzili sağlıyor ve bir jeneratör görevi gören turboşarjlı 1,5 litrelik üç silindirli motorla güçlendiriliyor. Motor sayesinde, GS-6 toplam 579 km menzile sahip ve bu, sadece yakıt ikmali ile kolayca uzatılabiliyor.

 

Güç aktarma sisteminden en iyi şekilde yararlanmak için GS-6'nın üç farklı sürüş modu var. Stealth modu yalnızca pili kullanırken, Sustain modu motorun çalışarak pili şarj etmesine izin veriyor. Sport modu ise maksimum performans için hem motordan hem de bataryadan güç kullanıyor. Sport modu ayrıca sıfırdan 100 km/s hıza çıkış süresini yaklaşık 3,8 saniyeye düşürüyor.

 

Pil Seviye 2 şarj cihazı ile yaklaşık dört saatte doldurulabiliyor. Ayrıca 45 kW DC hızlı şarj cihazı, 34 dakikada % 90 şarj sağlayabiliyor.

 

GS-6 şu anda piyasada ve bu yılın sonunda tamamen elektrikli bir GSe-6 onu takip edecek. Tam elektrikli model 79.900 dolardan başlayacak ve 483 km menzile sahip olacak.

 

Revero GT'ye gelince, bu model gelecekte seri içinde daha da yukarıda olacak ve hiç bir yere gitmeyecek.

Son Güncelleme : 23 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo