Güncellenen Mini 5 Kapılı Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Ototeknikveri     25 Şubat 2021 01:16

Güncellenen MINI Hatch'in ortaya çıkmasının ardından, otomobil üreticisi şimdi aynı stil revizyonlarını ve teknoloji güncellemelerini benimseyen beş kapılı versiyonu piyasaya sürüyor.

Güncellenen Mini 5 Kapılı Avrupa'da Satışa Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen MINI 5 Kapılı'nın ilk örnekleri, markanın en son tasarım özelliklerini beş kapılı kaportasının artan pratikliğiyle birleştirerek bu Mart ayında Avrupa pazarına gelecek.

 

2021 Mini 5 Kapılı, 160 mm daha uzun bir gövdeye sahip ve yolcular ve bagajları için daha fazla konfor ve alan için aks mesafesine 72 mm eklenmiş. MINI, arkadaki yolcuların “gözle görülür şekilde daha fazla iç genişlik, diz mesafesi ve baş mesafesinden" yararlandığını iddia ediyor. Ek olarak, üç yolcunun oturduğu arka koltuk 60:40 katlanıp bölünebiliyor ve bagaj alanını 278 litreden 941 litreye çıkarıyor.

 

Güncellenen MINI 5 Kapılı'da daha büyük altıgen çerçeveli yeni tasarlanmış ön ızgara, yanlarda dikey hava girişleriyle yeni bir ön tampon ve artık dar bir LED ünite olarak entegre edilmiş sis lambalı yeni bir arka tamponun yanı sıra aralarından seçim yapabileceğiniz beş yeni alaşım jant seçeneği bulunuyor.

 

Ek olarak, MINI şimdi yeni bir boyama tekniği sayesinde San Marino Blue'dan Pearly Aqua'ya kadar bir renk gradyanı içeren Multitone Tavan seçeneğini sunuyor. Bu özellik, sınıfında benzersiz ve MINI’nin kişiselleştirme seçeneklerinin uzun listesine ekleniyor. Ön LED farlar ve burada daha koyu bir tonda uygulanan Union Jack aydınlatma imzasına sahip arka lambalar da artık standart.

 

İç mekan da güncellendi, konsol şimdi yeni gömme orta havalandırma deliklerine ve standart 8,8 inç bilgi-eğlence sistemini barındıran yeniden tasarlanmış bir merkezi gösterge paneline sahip. Dijital gösterge paneli isteğe bağlı, ancak yeni düğme panellerine sahip deri kaplı spor direksiyon simidi standart geliyor.

 

Güncellenen MINI 5 Kapılı modelin satışları bu Mart ayında Avrupa'da başlıyor.

Son Güncelleme : 25 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo