2022 Mercedes-AMG C63 Böyle Görünebilir

Ototeknikveri     28 Şubat 2021 07:10

Yeni nesil Mercedes-Benz C-Serisi, bu haftanın başlarında revize edilmiş stil ve elektriklendirilmiş dört silindirli benzinli ve dizel motor ailesiyle piyasaya çıktı.

2022 Mercedes-AMG C63 Böyle Görünebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yılın sonlarında Avrupa'daki bayilere ve 2022'nin başlarında ABD'ye gidecek olan markanın yeni premium kompakt otomobili, C63 modellerinin üstünde konumlanacak.

 

C63 tarihinde ilk kez kaputun altında büyük bir motor olmayacak, bunun yerine emisyonları kontrol altında tutmayı amaçlayan turboşarjlı dört silindirli bir motor olacak. Mercedes'in '45' serisine güç veren 2.0 litrelik motor olacağı düşünülen bu seçenek, elektrik yardımı alacağından, en yeni A45 S gibi otomobillerde 415 HP'ye kadar güç çıkışı sağlayan sıradan motorun aksine, 500 HP'nin üzerinde bir güç üretebilir.

 

Peki neye benzeyecek? Büyük olasılıkla, ilham almak için daha büyük E63 Sedan'ı kullanan XTomi'nin yaptığı bu çizime benzer şekilde, modern AMG araçlarının imzası niteliğinde dikey çıtalı Panamericana ızgara bulunacak.

 

Ön tampon yeniden şekillendirildi ve şimdi daha büyük yan hava girişleri ve aralarında gizli bir apron bulunuyor. Ön çamurluklardaki bu küçük kırışıklığa gelince, üretim modelinde E63'e benzer özel bir logo barındıracak. İki renk tonlu boya ve farklı tekerlekler tasarımı tamamlıyor.

 

Yeni C63 muhtemelen 2021'in sonuna doğru veya gelecek yıl çıkacak.

 

Not: Bu, XTomi tarafından yapılan ve hiçbir şekilde Mercedes ile ilgili olmayan veya Mercedes tarafından desteklenmeyen bağımsız bir çizimdir.

Son Güncelleme : 28 Şubat 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo