Bu, İlk Kez Görüntülenen Yepyeni 2023 Honda CR-V Olabilir mi?

Ototeknikveri     02 Mart 2021 01:11

Beşinci nesil CR-V kısa süre önce hafif bir makyajla sunulurken, yeni HR-V'nin gelişi yeni bir nesil ihtiyacının altını çiziyor. Bu ilk casus fotoğraflar, altıncı nesil crossover SUV'nin çok da uzakta olmadığını gösteriyor.

Bu, İlk Kez Görüntülenen Yepyeni 2023 Honda CR-V Olabilir mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk kez görüntülenen bu henüz doğrulanmamış modelin zamanlaması, şekli ve boyutu gibi unsurlar CR-V'nin model döngüsüne uyuyor. Görünüşe göre CR-V, daha uzun bir yan profil, uzatılmış bir aks mesafesi ve daha uzun kaput ile büyüyecek. Kabin alanında yapılan bu tür artışlar, beşinci nesil CR-V yedi koltuklunun sınırlı bulunabilirliğinin aksine, yedi koltuk seçeneğinin tüm pazarlarda sunulabileceğini gösteriyor.

 

Ön kısımda, yakın zamanda ortaya çıkan HR-V ile pek çok benzerliği paylaşan ve CR-V'nin Honda'nın yeni aile yüzünü kucaklayacağını gösteren bir ızgara dikkat çekiyor. Ön farlar kamuflaj ile gizlenmiş görünüyor. Nihai aracın böyle bir tasarıma sahip olmasını beklemesek de, bu CR-V için ilginç bir çıkış olacaktır.

 

Kaput, mevcut modelden hem daha uzun hem de daha yüksek görünüyor ve bu da daha büyük bir motor yuvasını gösteriyor. Bununla birlikte, yeni bir CR-V'nin dört silindirden daha büyük herhangi bir motor konfigürasyonuna sahip olması pek olası değil. Aslında, altıncı nesil SUV'den elektrifikasyonda artış bekliyoruz.

 

Honda’nın yanmalı motor seçeneklerini Avrupa’dan çekme planına göre, CR-V büyük olasılıkla yalnızca hibrit olarak satışa sunulacak. Honda’nın elektrifikasyona yönelmesi, hibrit CR-V’lerin Jazz ve HR-V’de görüldüğü gibi e: HEV ekini kazanması anlamına geliyor. Halihazırda, bir plug-in hibrit mi veya kendi kendine şarj olan bir hibrit sistem mi söz konusu olduğu bilinmiyor, ancak kendinden şarjlı olma ihtimali daha yüksek görünüyor. Ayrıca Honda GM’nin Ultium pillerini gelecek bir modelde kullanacak şekilde tam elektrikli modeli de görme olasılığımız var.

 

Arka lambalar gövde ve bagaj kapısı arasında bölünmüş yatay bir düzen ile gelenekten kopuyor gibi görünüyor. İçeride, görsel olarak bir kez daha en son HR-V'de bulunanlara benzer şekilde yeni bir bilgi-eğlence sistemi bulunabilir.

 

Bunlar erken çekimler olduğundan, yeni modelle ilgili çok yakın zamanda haberler beklemiyoruz. 2022'nin başında veya ortasında daha fazla ayrıntıya sahip olabiliriz.

Son Güncelleme : 02 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo