Mercedes-Benz V-Serisi Minivanların Karanlık Tarafına Katılıyor

Ototeknikveri     07 Mart 2021 12:48

Görünüşe göre, tuning yapılmış minivanlar için çoğumuzun düşündüğünden daha büyük bir pazar var ve Lumma Design, yeni tanıtılan CLR V gövde kiti ile bu pastanın bir parçasını istiyor.

Mercedes-Benz V-Serisi Minivanların Karanlık Tarafına Katılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-Benz V-Serisi'nin uzun aks açıklığı versiyonu için özel olarak tasarlanmış çalışma, hazırlanan diğer versiyonlar için benzer yükseltmelerle, minivanın görsel çekiciliğini, ciddi bir motor gücü barındırdığına inanılabilecek noktaya kadar artırıyor.

 

Ancak, modifiye ile araca entegre gündüz farları, yeni alt hava girişleri ve AMG'nin Panamericana'sından esinlenmiş gibi görünen dikey çıtalı üst ızgara dışında, aslında daha fazla güç çıkışı eklenmemiş. Lumma'nın logoları, Mercedes logolarının yerini almış ve kit, yan etek uzantıları, yeni tavan spoyleri ve arka difüzör ile tamamlanmış.

Dört yuvarlak paslanmaz çelik egzoz borusu, görünümü tamamlayan yeni siyah 19 inç CLR alüminyum jantlarla, V-Serisi'nin daha haşin görünümüne katkıda bulunuyor ve sesi yükseltiyor.

 

Lumma, modifiye edilmiş MPV'lerinin herhangi bir iç mekan görüntüsünü yayınlamamış olsa da, alüminyum pedallar ve ayak dayama yeri ve yeni paspaslar ile güncellendiğini söylediler. İstek üzerine, kokpite tam deri döşeme eklenebiliyor.

CLR V dönüştürme kiti, jantlar dahil Almanya'da 11.950 € (14.370 $) fiyatla satışa sunuluyor ve teslimatların Mayıs ayında başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 07 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo